2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Egy fazék töltött káposztát dobott a hangos veszekedés közben édesanyjára egy 42 éves biharnagybajomi férfi hétfõn.

Két település szennyvíz-csatornázási beruházása akadt fenn a közbeszerzési törvény jogi útvesztõin.

Probléma a külterületeken van a Sárréten. Ott egyre nagyobb területet borít belvíz.

Barátságápolás, szomszédolás, vendégjárás – mindez a citeranyelvén népdallal fûszerezve.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)próbavásárlással egybekötött ellenõrzéseken összesen 600 kilogramm – mintegy 14 zsák – ismeretlen eredetû kocsányos tölgy vetõmagot foglalt le a biharnagybajomi és nyírbátori árusoknál – közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

Az Árpád téren oszlopnak rohant egy 4 utast szállító autó. A balesetben ketten könnyebben sérült, egy személyt pedig a tûzoltóknak kellett kivágnia a jármûbõl.

Saját fõzésû pálinkák mérettettek meg szombaton a harmadik Pálinkafesztiválon Biharnagybajomban.

Saját fõzésû pálinkák mérettettek meg szombaton a harmadik Pálinkafesztiválon Biharnagybajomban.

Vastolvajokat fogtak Biharnagybajomban
Biharnagybajom – Két héten belül 3 alakalommal összesen 20 szál vascsövet tulajdonított el egy biharnagybajomi ház udvaráról az a három férfi, akiket 2013. április 10-én késõ délután fogtak el a rendõrök.

Biharnagybajom – A hóvihar miatti áramszünet csütörtökön késõ este kezdõdött Biharnagybajomban.

 

Riói énekmûvész Biharnagybajomban
Biharnagybajom – A zene évszázadokat és kontinenseket fogott át szombaton koraeste Biharnagybajom õsi református templomában.

Biharnagybajom – Húsz körbála égett keddre virradóan egy biharnagybajomi családi ház udvarán; a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatás

Elbúcsúztak a nyártól Biharnagybajomban
Biharnagybajom. Az egykori Sárréti járási székhely polgármestere, Szító Sándor szerint a falunapok a közösség, a falu napja, az együttlét, a találkozások lehetõsége és ünnepe.

Biharnagybajom - Menekülnie kellett egy bajomi autósnak egy könnyû sérüléses baleset után.

Tegnap délután egy biharnagybajomi nõ sétált be a helyi rendõrõrsre, azzal, hogy guberálás közben talált egy rozsdás – véleménye szerint – II. világháborús lövedéket, amit átadott a szolgálatos körzeti megbízottnak.


Biharnagybajom – Ötödik alkalommal rendezték meg Biharnagybajomban a Juhász Sándor súlyemelõ emlékverseny.


Mintegy 41 millió forint pályázati támogatásból teljesen megújult Biharnagybajom fõtere. Több mint ezer négyzetméter kapott térburkolatot, kandelábereket állítottak fel, utcabútorokat helyeztek ki. Az ünnepélyes tér avató szombat délután volt.

 

 

Biharnagybajom - Nem a traktor, hanem pótkocsijának a kereke ment át azon a férfin, aki szerda délelõtt súlyosan megsérült Biharnagybajom térségében - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje a korábbi információkat pontosítva az MTI-vel.


Eszméletvesztésig verték2010-05-06 18:10:28

Apa és fia támadta meg a férfit. Ököllel ütötték a fejét, majd fiatalabb támadója a farmernadrágja zsebébõl kivette a pénztárcáját, és a benne lévõ több, mint 20.000 forintját magához vette.

Szerdán délután elõzetes szóváltást követõen, biharnagybajomi házának udvarán egy késsel többször megszúrta 45 éves ismerõsét, az a 34 éves asszony, akit õrizetbe vettek a rendõrök.

Súlyemelõk emlékversenye 2008-11-24 10:19:28

Biharnagybajom - Juhász Sándor emléke elõtt tisztelegtek Hajdú-Bihar megye súlyemelõi a Biharnagybajomban a közelmúltban megrendezett versenyen.

« 1. oldal »