2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 


Túlórapénz, többletforrás, decentralizáció: ezt ajánlja a kormány a tanároknakTúlórapénz, többletforrás, decentralizáció: ezt ajánlja a kormány a tanároknak - © Fotó: 444.hu
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Megállapodás-tervezetet adott a pedagógusoknak az Emmi: ilyenek vannak benne, mint, hogy az elmaradt béreket azonnal ki kell fizetni, és át kell alakítani a Klik beszerzési folyamatait. Prókai Eszter cikke az Abcúgon.

Több mint 1,6 milliárd forint összegû csalással gyanúsította meg a rendõrség az egyik nyíregyházi kft. cégvezetõjét és adminisztrátorát - olvasható a rendõrségi honlapján.

Országszerte osztanak meleg ételt és egyéb adományt a segélyszervezetek a rászoruló embereknek a karácsonyi idõszakban.

Hétfõtõl Budapest mellett három nagyvárosban, Debrecenben, Gyõrött és Szegeden ellenõrzik az autók környezetvédelmi állapotát – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) vasárnap az MTI-vel.

Az allergén gombák koncentrációja az idõjárás ellenére is elérheti a magas szintet.

A hõségriasztás ideje alatt a budapesti fejpályaudvarokon és tizennégy nagyobb vidéki állomáson ingyen ásványvizet ad utasai számára a MÁV-START – közölte az MTI-vel szombaton a Mávinform.

Illusztráció
Budapest, 2012. augusztus 29., szerda (MTI) – Vasárnap hajnalban megszûnik a lõszermentesítés miatti jelentõs forgalomkorlátozás, ekkortól a Budapest Nyugati pályaudvar-Szolnok-Nyíregyháza-Debrecen-Záhony, valamint a Budapest Keleti pályaudvar-Miskolc-Nyíregyháza vasútvonalon valamennyi személyszállító vonat közlekedik – közölte a MÁV-Start Zrt. szerdán a honlapján.

 

 

Módosított menetrend a a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Miskolc-Budapest vasútvonalon
A Budapest–Szolnok–Debrecen vasútvonal Fegyvernek-Örményes és Kisújszállás közötti szakaszán a vasúti pálya felújításának elõkészítése során a napokban II. világháborús lõszerek kerültek elõ, a földfelszín alatt mintegy 80-100 cm mélységben.

 

« 1. oldal »