2024. április 19. Péntek, Emma.
 
James Cameron "meggyõzhetõ" arról, hogy leforgassa az Avatar második részét. Ezt mondta minden idõk legnagyobb bevételét hozó filmjének rendezõje a CNN hírtelevíziónak.
Sylvi a zöldségesnél szerzi be a salátaféléket, nem ismeri fel a vöröshagymát és még soha életében nem látott bontatlan mandulát!

Egy 2006-os tanulmány szerint a magyarok különösen kevésre tartják az idegennyelv-ismeretet, sokan fölösleges pluszkiadást látnak benne, és szándékos adminisztrációs nehézségekre, túlbonyolításra panaszkodnak. Sõt, sokan nem is értik, a munkavállaláshoz mi szükség rá.

Jelenleg még a felesége, ezért nem gondolta, hogy az asszony új barátjáról az újságokból kell értesülnie. Mi a véleménye a színésznek a kapcsolatról?
Virág perre megy2009-12-12 18:41:48
A 2006-os Playmate barátjának egy évvel ezelõtt tûnt el a telefonja, benne számos saját használatra készült képpel és videóval.
Balázs visszatér2009-12-01 10:57:11
Örülhetnek a hallgatók, hiszen Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János visszatér az éterbe november 30-án. A három már jól ismert hang hétfõn reggel 6 órakor szólal majd meg a megszokott frekvencián, de már a Class FM-en.
Nem akadályozza már a munkaadójukkal kötött élõ szerzõdés a Sláger Rádió húzóembereit a továbblépésben.
« Előző « 2. oldal »  Következő »