2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Keleti Andrea a leendõ édesanyával, Liluval osztotta meg a családalapítás utáni szexuális életben szerzett tapasztalatait.

Elrendelt egy második boncolást szombaton Michael Jackson családja, amely amerikai sajtójelentések szerint haragos és frusztrált a popsztár halálával kapcsolatos információk hiánya miatt. A család tagjai a Los Angeles északi részén lévõ Encino nevû külvárosban található birtokon tartózkodnak. A popsztár holttestét péntek éjszaka adta át a hatóság a családnak, amely az énekes földi maradványait ismeretlen helyre vitte.

Elhunyt Michael Jackson2009-06-26 09:06:19

Az énekest szívleállás miatt szállították kórházba, az orvosok már nem tudtak segíteni rajta.

Az eddig megtalált roncsok és emberi maradványok alapján azt feltételezik egyre biztosabban a szakértõk, hogy nem történt robbanás az Air France légitársaság Rio de Janeiróból Párizsba tartó utasszállítóján. A június 1-jei légikatasztrófa lehet a biztosítócégek számára a történelem legdrágább balesete.

 

Lindsay Lohan úgy tûnik kezd kigyógyulni a szerelmi bánatból, ugyanis a napokban elterjedt hírek szerint újabb DJ csajra vetette rá magát: a felettébb szexi Lauren Pope-ra.

A hormonok ez idõ tájt valahogy táncot járnak, még akkor is, ha párkapcsolatban élsz. De vajon meddig mehetsz el, ha mondjuk épp más kezét fogod?

  Iskolaidõben, tanítási órán egy üres osztályteremben élt beteljesült szerelmi életet egy 13 éves, hatodik osztályos diáklány és egy 16 éves, nyolcadik osztályos fiú Szeghalmon a Tildy Zoltán Általános Iskolában - tájékoztattak helyi informátoraink.

A magyar nõk 71 százaléka a rövid hajú férfiakat kedveli, míg a hosszú haj csupán 4 százalék szerint vonzó - derül ki egy sampongyártó cég idén januárban végzett felmérésébõl.


Hármasikrek Csökmõn2008-12-15 09:59:07
Nagy szenzáció történt 1983. november 23-án Csökmõn. Kovács Imrének és feleségének, Harmati Rózának hármasikrei születtek. Bár ez egy igazán kivételes esemény, érdekes módon még sem kerültek be az országos sajtóba. Csupán a Képes Újságban jelent meg a három babáról egy fotó, azt is az egyik utcabeli asszony küldte be. Azóta az egykori babák felnõttek, idén ünnepelték huszonötödik születésnapjukat. Ebbõl az alkalomból kerestem meg az édesanyjukat, hogy meséljen kicsit arról, milyen volt egycsapásra nagycsaládos szülõvé válni.

Egyenjogúság ide, vagy oda, a nõk szerepérõl még ma is gyakran megoszlanak a vélemények. Vannak, akik úgy vélik, hogy az asszony legfõbb feladata a háztartás vezetése, és a gyerekek nevelése. Mások szerint a szebbik nemnek is ugyanolyan fontos a karrier, mint a férfiaknak. Megkérdeztünk néhány Biharban élõ férfit és nõt, mi a véleményük a témáról.

November 17-én hirdetik ki, hogy melyik modell nyeri el idén az Év Autója címet. A negyven benevezett autóból még hét van versenyben.

Úgy tûnik, nem divat manapság házasságot kötni, inkább élettársi viszonyban vagy szingliként éldegélni. De vajon a mai fiatalok valóban önként választják ezeket az életformákat, vagy valami komoly okuk van rá?Tényleg elavultnak tartják a házasságot, vagy csak túlságosan is meggondoltak? Ennek jártunk kicsit utána.


Szinte nincs olyan ember, akit ne kerített volna még hatalmába a féltékenység. Ha egy párkapcsolatban felbukkan a zöldszemû szörnyeteg, bizony olyan tettekre késztetheti a másikra gyanakvó partnert, amin még saját maga is elcsodálkozik.

Zárt szerkesztõségeket is feltörhet, számítógépeket és eredeti iratokat foglalhat le a jövõben az elektronikus médiát felügyelõ Médiahatóság, ha törvénysértést szimatol valamelyik mûsorszolgáltatónál - áll az új médiatörvény kedden nyilvánosságra hozott tervezetében. A kormány azt állítja: ez felel meg a digitális korszak követelményeinek.


Andy Vajna ült az egyik elsõ emeleti páholyban október 30-án este a Békéscsabai Jókai Színházban. A világhírû producer exbarátnõjét nézte meg a Lüzisztratesz címû darab fõszerepében.

Újabb tanárverés?2008-10-23 21:11:17

Az a hír járja Berettyóújfaluban, hogy nem rég az egyik iskolában diák támadt tanárra. A pletyka szinten kapott információt hivatalos források ugyan nem erõsítették meg, de már senki nem lepõdne meg azon, ha a késõbbiekben kiderülne, hogy a hírnek van valóságalapja.

Egyenjogúság ide vagy oda, az emberek többsége még mindig elítéli azt, ha egy nõnek szeretõje van, míg ugyanezt egy férfinak könnyedén elnézik. Ráadásul leginkább maguk a férfiak szólják meg a tilosban járó asszonyokat, annak ellenére, hogy a saját nemük körében elkövetett házasságtöréseket még vagánynak is tartják.

Minden szülõ azt szeretné, ha gyermeke a megfelelõ idõben és helyen, no meg persze az ideális partnerrel veszítené el ártatlanságát. Sajnos ez többnyire álom marad, hiszen általában nem ilyen körülmények között történik meg a felnõtté válás e fontos pillanata.

"Nagy potenciával, extra mérettel rendelkezem, és imádom a francia szexet." Ilyen és ehhez hasonló sorokat rónak le válaszul azok a mohó férfiak, akik hirdetés útján akarnak szexpartnert találni maguknak.

« Előző « 4. oldal »