2018. február 23. Péntek, Alfréd.
 

A 0. napon még nem üzemel minden programhelyszín, de a zenei felhozatal máris rendkívül erős: búcsúzik Debrecentől a Heaven Street Seven, „hazalátogat” Szabó Balázs, és nagy koncertet ad a Vad Fruttik.

Végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását kérte a Debreceni Járási Ügyészség arra a hajdúhadházi férfire, aki alvó nőt fosztott ki tavaly júliusban. A vádhatóság azt kéri a bíróságtól, hogy a többszörös visszaesőnek minősülő, büntetett előéletű és jelenleg más ügyben jogerős szabadságvesztését töltő férfi ne legyen feltételes szabadságra bocsátható.

STARTOL A CAMPUS FESZTIVÁL2013-07-17 11:25:37

A magyar könnyűzenei élvonal több együttese, köztük a Csík zenekar, a Punnany Massif, a Tankcsapda és a Quimby is fellép a ma kezdődő a Campus Fesztiválon, amelynek záró koncertjét Ákos adja. A külföldiek közül kiemelkedik a brit The Subways, és a nemzetközi slágerlistákat meghódító fiatal dán énekesnő-dalszerző, Nabiha Bensouda fellépése.

Finn rocker-csellisták és magyar legendák – többek közt ezt kínálja idén a július 25-én kezdődő Campus Fesztivál, amelyet ezúttal is a debreceni Nagyerdő szívében rendeznek. Évről évre többen látogatnak ki Kelet-Magyarország legnagyobb nyári bulijára, tavaly közel ötvenezren voltak négy nap alatt.

Alig egy hete jelentette be főbb programjait Kelet-Magyarország egyik legnagyobb fesztiválja a Campus Fesztivál, máris újabb nemzetközi sztár érkezésének örülhetünk. Debrecenbe jön az Apocalyptica is!

Szerdán indul a Nagyerdőn a nyár kihagyhatatlan debreceni bulija, a Campus Fesztivál. A rendezvény idejére eső nem, kétszáznál több program azonban várható.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!