2024. április 24. Szerda, György.
 

Folyamatosan csökken a belvíz Hajdú-BiharbanA szerdai száraz idõ és a folyamatos szivattyúzás révén egy nap alatt 1500 hektárral csökkent a belvízzel elöntött terület nagysága a megyében.

50 százalékos készültségben Bagamér nagyközség szennyvízcsatornázása.

Bagamér – Bagamér Nagyközség Önkormányzata a Környezet és Energia Operatív Program pályázatán több, mint egymilliárd forintos állami és uniós támogatásban részesült, melynek célja a nagyközség szennyvízcsatornázása.

A belvíz- és csatornaproblémák nem függenek össze, de együtt jelentkeztek.

Három éves elõkészítõ munkára került pont a kivitelezõi szerzõdés aláírásával.

Báránd, Kaba, Tetétlen – Javában zajlik a három település közös szennyvízelvezetési hálózatának és tisztító berendezésének próbaüzeme.

Június 25-én az MTV Zrt.-MTVA elindítja Magyarország elsõ 3D televíziós csatornáját. Az m3D kísérleti adása a londoni olimpia záró ünnepélyéig, augusztus 12-ig lesz látható - jelentették be sajtótájékoztatón kedden Budapesten.

Tegnap délután három fiatal a 42.sz. fõút közelében a Káló csatornában fürdõzött. A csatorna hídjáról ugráltak a vízbe, amikor egyikük (aki egyébként úszni nem tudott) a vízbe esett, majd elmerült.

Drágul a víz2009-11-27 12:29:15

A "2000 LE alatti települések szennyvízkezelése" címû pályázat a régió kistelepülései számára jelent régen várt lehetõséget.

« 1. oldal »