2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

 

 

 

Debrecen – Nálunk megtekintheti, hogy milyen programokkal várja Önt a cívisváros.
Szabálysértési õrizetben2015-05-17 17:38:54

Egy 54 éves férfi egy üveg pálinkával akart fizetés nélkül távozni az egyik debreceni áruházból, míg egy 52 éves férfi eltiltás hatálya alatt vezetett Debrecen-Nagymacson.

A csúcstalálkozón kiderült, legalább ötféle probléma hátráltatja a magyarországi kis- és középvállalkozókat.

Megérkeztek a bankoktól az elszámolásról szóló levelek, melyek kapcsán sokan most döbbennek rá, hogy a kormány megint átverte õket – jelentette ki Kõszeghy Csanád Ábel, a Jobbik debreceni önkormányzati frakciójának vezetõje sajtótájékoztatóján.

Bár hosszú ideje úgy tûnik, hogy a világ a teljes globalizáció felé halad és a multinacionális vállalatok szerepe a vártnál is meghatározóbb, mégis adódnak kérdõjelek: szaporodnak a családi vállalkozások, új divatja van a helyi termékeknek.

A súlyos zaj- és környezeti ártalmak miatt május 13-án 14 órától kitiltották a 35-ös számû fõút Debrecen és Hajdúböszörmény közötti szakaszáról a 20 tonna megengedett legnagyobb össztömegû tehergépjármûveket – jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján Papp László (Fidesz-KDNP) debreceni polgármester.

Két fõt szállítottak kórházba, miután három jármû karambolozott csütörtök délután a 4-es fõúton Apafánál.

Fontos kérdések kerülnek „terítékre” KKV Csúcstalálkozón.

Az elsõrendû vádlott beismerte bûnösségét a gyógyszergyári baleset kapcsán.

Ezeket a csapdákat kell elkerülni annak, akinek valamiféle megtakarítása van.

Összefoglaló Hajdú-Bihar megye 2015. május 9-én történt rendõrségi eseményeibõl.

„Szeretem, ha szeretnek, de nem mindenáron, tudatosan sosem törekedtem erre.”


Ittas betegszállítók elejtettek egy halottat a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórházban péntekrõl szombatra virradó hajnalban – közölte az RTL Klub híradója vasárnap este.

A megye lakosai számára Mihály nap egyet jelent a vásárral, melynek elengedhetetlen kelléke az indián muzsika, a fõtt kukorica és léggömb árus.

Az érdeklõdõk információkat kaphattak az EU-val kapcsolatos kérdésekben, legyen szó oktatásról, munkavállalásról, utazásról azon az Európa-napi rendezvény, melyet szombaton tartottak Debrecenben az egyik nagy bevásárlóközpont elõtt.

Pénteken Zilah fõterérõl indult a Tiszteljük Egymást a Közlekedésben nemzetközi figyelemfelhívó 3 napos motoros túra romániai és magyar résztvevõkkel, akik a tasnádi éjszakázás után szombaton dél körül lépték át a határt, majd Debrecenben a Mikepércsi úti Tesco parkolóban gyülekeztek, onnan indultak tovább Berettyóújfaluba, illetve Füzesgyarmatra.

Az Oroszországi Föderáció debreceni fõkonzulja szerint az európai kontinensnek stabilitásra lenne szüksége, amelynek alapja a szankciók és az embargó nélküli együttmûködés.

Együtt a család2015-05-10 11:56:13

Nemcsak a kismamákat, a leendõ „kispapákat” is várják a Születés Hete alkalmából május 12-én, kedden a Szülészeti és Nõgyógyászati Klinikán.

Mit tehet a pedagógus, ha arra gyanakszik, diákja kábítószert fogyaszt? – kérdezték a résztvevõk azon a fórumon, melyet tanárok és szülõk részére tartottak a Szent József Gimnáziumban csütörtökön. Sajnos, nem sok választási lehetõsége van – derült ki a válaszból.

Informális munkacsoport jött létre a hajdú-bihari és debreceni hungarikumok feltárására, közkinccsé tételére – jelentette be a Debreceni Mûvelõdési Központban tartott sajtótájékoztatón Halász János (Fidesz) országgyûlési képviselõ, a Hungarikum Bizottság tagja.

A debreceni rendõrök elfogták és õrizetbe vették azt a 18 éves fiút, aki nyilvános helyen szeméremsértõ módon viselkedett.

Közvetlen vonatjárat indult az osztrák fõváros és Debrecen között, ez alkalomból rendezett Debreziner Wurst-partit a Magyar Turizmus Zrt. Bécsben, az Albertina elõtti téren csütörtökön.

Egy-két kiadósabb esõ, és máris átfordult a határ képe; aggasztóról biztatóra.

Kurzusokon hívják fel a hallgatók figyelmét a haszongalamb-tenyésztésben rejlõ lehetõségekre a Debreceni Egyetemen.

« Előző « 2. oldal »  ... 23 Következő »