2024. július 22. Hétfő, Magdolna.
 

Lángossal fogadták a debrecenieket Konyáron, de nem ez volt az egyetlen érdekesség. Megye II., déli csoport, szombat.

Berecz Zsolt újfent oroszlánrészt vállalt, a futsalos ezúttal négyszer volt eredményes.Hajdú-Bihar – Akár a rájátszás elsõ fordulójában, a hajdúságiak ismét nyertek a Szeged és a Veszprém ellen.

Sokgólos meccseken túl2013-02-20 10:26:40

 

DEAC Armada - Gödöllõi Bikák | Fotó: Derencsényi István
Mindkét hajdú-bihari egylet hazai pályán fogadta ellenfelét a férfi futsal NB I. alapszakaszának utolsó elõtti, 21. fordulójában. Az Újfalu esélyt sem adott ellenfelének, a DEAC közel volt az újabb bravúrhoz.

 

Bár hazai pályán, de erõs riválisok ellen
Futsal - Az MVFC a Haladás együttesét fogadja, míg a DEAC a Gödöllõt látja vendégül.

Mezei-Vill-Rába ETO: A szezon futsalos rangadója következik
Futsal – Az NB I-es bajnokság 16. fordulójából elhalasztott mérkõzését pótolja be pénteken 19.30-tól az elsõ helyezett Berettyóújfalu és a második pozícióban lévõ Gyõr. Sok múlik majd azon, melyik együttes hagyja el gyõztesen a pályát, hisz az eddig 34 egységet gyûjtõ újfaluiak elõnye csupán egyetlen pont a legfõbb riválisukkal szemben, a gyõriek ráadásul meccshátrányban is vannak.

Rangadó a láthatáron: ismét egymás ellen a megyei élcsapatok
Futsal - A két hajdúsági, a DEAC és az MVFC csap össze az NB I-es futsal bajnokság 15. körében.

A Mezei-Vill az Üllõt fogadta és verte meg 6–4-re.

 

Simán gyõzött a Berettyóújfalu a Gyöngyös ellen a Magyar Kupában
Futsal – Megtartották a Magyar Kupa második fodrulóját, a küzdelemsorozatba immár az MVFC és a DEAC is bekapcsolódott.

 

MVFC-DEAC: A negyedik fordulóban máris házirangadó
Futsal - Ma a két megyénkbeli férfi futsalos gárda, az MVFC és a DEAC feszül egymásnak.

Gyõzõtt a Mezei-Vill, kikapott az Armada a férfi futsal bajnokság harmadik fordulójában
A Mezei-Vill 5-1-es gyõzelmet aratott Üllõn, míg az Armada 7-3-as vereséget szenvedett a Csömör ellen a férfi futsal NB 1. 3. fordulójában. A meccsek részleteit hamarosan portálunkon olvashatják.

A DEAC Futsal Club hazai pályán, míg az MVFC idegenben vívja meg a harmadik bajnokit
Futsal – Nem indult túl jól a futsalosok 2012/13-as bajnoksága hajdú-bihari szempontból. Az elsõ fordulóban csupán a Mezei-Vill volt érdekelt, az újfaluiak 1-1-es döntetlent értek el a Veszprém ellen.

Futsal – Az élvonalbeli futsal magyar bajnokság elsõ fordulójában a bajnoki ezüstérmes Mezei-Vill FC az újonc Veszprémhez látogatott. A két gárda tavaly már megmérkõzött egymással a Magyar Kupában, a Veszprémben lejátszott elõdöntõben Trencsényiék 14–1-re lelépték az NB II Nyugati csoportjának bajnokát.

Vasárnap délután rendezték meg a megye II. rájátszását. Az abszolút bajnoki címért az Északi csoport gyõztese, a DEAC-Szertár Sportbolt II. csapott össze a Déli elsõvel, a Komádival. Az izgalmas találkozón a Komádi csapata mindvégig közelebb állt a gyõzelemhez, sokkal több helyzetet dolgozott ki, mint ellenfele. A hajrában - Tóth kiállítása miatt - 10 fõre fogyatkozott komádiak becsülettel küzdöttek, de a jobb helyzetkihasználás 2-1-es debreceni sikert hozott, így Katona László csapata lett a bajnokok bajnoka.

 


Futsal. Csütörtökön este rendezték a férfi futsal NB I. felsõházi rájátszásának harmadik fordulóját, amelyben mind a két hajdú-bihari gárda kénytelen volt részt venni.

 

 


Futsal - Kikapott az MK-gyõztes Berettyóújfalu, a DEAC Armada magabiztos gyõzelmet aratott.


Futsal – Az MVFC Berettyóújfalu együttesét fogadta a DEAC Armada a férfi élvonalbeli futsalbajnokságban hétfõ este a Hódos Imre-sportcsarnokban.


Futsal – Múlt heti, Nagykátával szemben aratott nagyarányú, 16–2-es gyõzelmének köszönhetõen az élre ugrott a Mezei-Vill, tehát a berettyóújfaluiak az elsõ hely birtokában várják a hétfõn este fél nyolckor kezdõdõ Üllõ FC Csõ-Montage elleni meccsüket.

« 1. oldal »