2024. április 24. Szerda, György.
 
Halálos motorbaleset2015-07-12 11:38:06

Tehergépkocsi és motorkerékpár karambolozott péntek este Debrecenben, a motoros meghalt.

Két fõt szállítottak kórházba, miután három jármû karambolozott csütörtök délután a 4-es fõúton Apafánál.

Az elsõrendû vádlott beismerte bûnösségét a gyógyszergyári baleset kapcsán.

Összefoglaló Hajdú-Bihar megye 2015. május 9-én történt rendõrségi eseményeibõl.

A hétvégén a mentõk szolgálatban lévõ munkatársai szerencsére csak két balesetnél jártak: a 42-es úton két személyautó ütközött, vasárnap Debrecenben pedig egy autós gyalogost gázolt, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

A hajdúböszörményi rendõrök tanúk jelentkezését várják egy Debrecenben történt baleset kapcsán.

Ismeretlen tettesek tönkretették a Faraktár utca elején található kis emlékhelyet, melyet egy 2002-ben bekövetkezett tragikus baleset után alakítottak ki.

Debreceni rendõr segített egy Nyíregyháza belterületén történt baleset sérültjeinek.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Debrecen és Vámospércs között.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt Debrecen és Berettyóújfalu között.

Baleset miatt lezárták a 47-es fõutat Tépe térségében szerda reggel - közölte a debreceni rendõrkapitányság hivatalvezetõje az MTI-vel.

Súlyos sérüléseket szenvedett az a gyalogos, akit egy útszórást végzõ hótoló sodort el vasárnap este a Vámospércsi úton.

Szorult helyzetbe került emberekhez siettek a katasztrófavédelem munkatársai a napokban.

Három személyt tetten értek, huszonkettõt elõállítottak a rendõrök megyénkben az elmúlt huszonnégy órában. Az egyenruhásoknak összesen három közúti közlekedési baleset helyszínén kellett intézkedniük, amelyek közül egy súlyos, kettõ könnyû sérüléssel végzõdött.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 22 fõt állítottak elõ, közülük 15 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 9 személyt fogtak el, közülük 8 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján.

12 méter magas fa dõlt ki2014-12-22 10:45:44

Amilyen mozgalmas volt a mentõszolgálat és a katasztrófavédelem szempontjából megyénkben a szombati nap, olyan eseménytelenül telt el a vasárnak.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság és a Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelõzési Bizottság 2014. december 11-én tartotta soron következõ ülését.

A Bihari utcán, a Hétvezér utcai keresztezõdéstõl körülbelül 10 méterre egy személygépkocsi gyalogost ütött el.

Az Árpád téren oszlopnak rohant egy 4 utast szállító autó. A balesetben ketten könnyebben sérült, egy személyt pedig a tûzoltóknak kellett kivágnia a jármûbõl.

Sokan csúsztak árokba2014-01-25 20:00:59

A havazás miatt nehezen járhatóvá és csúszóssá vált utakon egymást érték a kisebb balesetek szombaton Hajdú-Biharban. Súlyos baleset szerencsére nem történt. Sok autós viszont segített az elakadt másiknak – közölte a megyei katasztrófavédelem helyettes szóvivõje.

Baleset a 47-es úton2012-09-07 09:41:34

Ma reggel baleset történt a 47-es számú fõúton Debrecen és Mikepércs között. A 8-as kilométerszelvénynél egy személygépkocsi fának csapódott, a  fél útpályát lezárták, rendõrök irányítják a forgalmat. Aki Debrecenbe indul hosszabb menetidõvel számoljon!

A mai napon a délelõtti órákban az Országos Mentõszolgálattól érkezett a bejelentés a rendõrség ügyeletére, amely szerint Debrecen Nagyállomás térségében a (teher-rendezõ) vasúti sínek közelében egy összeégett férfit találtak.

Vonatkarambol Debrecenben2010-08-09 11:01:58
« 1. oldal »  Következő »