2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

A legnagyobb beruházási kedv a nyugat-magyarországi cégeknél figyelhetõ meg.

Vezetõ közgazdászok szerint a gazdaságunk önerõbõl évi két százalékkal képes növekedni.

Garázdálkodott2014-12-27 18:30:24

A Készenléti Rendõrség járõrei elõállították azt a helyi férfit, aki egy zöldséges üzletnél hangoskodott Debrecenben.

A Készenléti Rendõrség járõrei elõállítottak egy fiatalt, akinél miután átvizsgálták a ruházatát kábítószergyanús anyagot találtak.

Országszerte osztanak meleg ételt és egyéb adományt a segélyszervezetek a rászoruló embereknek a karácsonyi idõszakban.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 9 személyt fogtak el, közülük 8 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján.

A hajdú-bihari rendõrök megelõzési tanácsai gyerekeknek.

12 méter magas fa dõlt ki2014-12-22 10:45:44

Amilyen mozgalmas volt a mentõszolgálat és a katasztrófavédelem szempontjából megyénkben a szombati nap, olyan eseménytelenül telt el a vasárnak.

Több vidéki városban tüntettek kedd este a Szabad oktatást! és az Egymillióan az internetadó ellen Facebook-csoportok budapesti demonstrációjához csatlakozva.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, melyek közül 3 könnyû sérüléssel, míg 2 súlyos sérüléssel végzõdött.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság és a Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelõzési Bizottság 2014. december 11-én tartotta soron következõ ülését.

A rendõrök Debrecenben elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint kábítószert fogyasztottak.

Debrecen - Ezen a hétvégén ad otthont Debrecen a 24. betlehemes találkozónak.

 

Az informatika legjobbjai2014-12-08 10:35:18

A debreceni Mechwart András Gépipari és Informatikai Szakközépiskola csapata lett az abszolút gyõztes.

A második gyertya is ég2014-12-08 09:51:14

Téli viseletbe öltözött hagyományõrzõk, pásztorok keltek útra vasárnap délután a városházától, és mentek a fõtéri óriás karácsonyfához, ahol dr. Barcsa Lajos alpolgármester, Fekete András parochus, a görög katolikus egyház képviselõje és Sipos Barnabás ortodox pap, az ortodox egyház képviselõje közösen gyújtották meg a második gyertyát.

Idõs hölgy családja keresi azt a fekete hajú, szemüveges fiatal férfit, akinek a közepes termetû, sötétbarna színû kutyája pénteken kétszer is megharapta az asszonyt a Nyíl utca 100. szám környékén.

A Magyar Református Szeretetszolgálat adventi kampánya keretében, több mint hétszáz adag meleg ételt osztott ki a rászorulók között, a Nagycsaládosok Egyesületével közösen szombaton, a Széchenyi-kertben a református templom közelében.

Ingyenes filmvetítéssel, kézmûves foglakozással és gyermekmûsorokkal várták a családokat szombaton az Apolló Moziban.

A Zsuzsi vonat végállomásánál, a régi 14 méteres kilátó helyett 40 millióból építettek újat.

Hat tettenérés, illetve közremûködés elfogatóparancs alapján keresett személy elfogásában, öt eltûnt ember felkutatása, harmincnyolc segítségnyújtás, huszonhat jelzésadás gyanús helyzetekben; közel 19 ezer óra szolgálat közterületen, tömegközlekedési jármûveken, iskolásokra vigyázva a gyalogátkelõhelyeken - ezekkel a számokkal is jellemezhetõ a Debreceni Polgárõr Egyesület a Cívis Városért (DPE) idei munkája, ám akkor még nem említettük a se szeri, se száma debreceni rendezvények biztosításában való részvételt.

Az egyik debreceni szakiskolában tartott bûnmegelõzési elõadást a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési Osztályának vezetõje.

A debreceni rendõrök elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint hat koszovói állampolgárt akart Németországba juttatni.

Debrecen – A rendõrök lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást egy debreceni férfi ellen.

 

Kisebb fájdalommal, gyorsabb gyógyulással járó mûtéteket végezhetnek a debreceni klinikákon azokkal az eszközökkel, amelyeket a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttmûködési Program (HURO) keretében vásároltak 500 ezer euró (több mint 150 millió forint) európai uniós forrásból.

A Bihari utcán, a Hétvezér utcai keresztezõdéstõl körülbelül 10 méterre egy személygépkocsi gyalogost ütött el.

« Előző 1 ... 10 « 11. oldal » 12 13 14 15 16 17  ... 23 Következő »