2024. április 19. Péntek, Emma.
 

A DKV Zrt. és a Magyar Kerékpárosklub közös felmérést készít a Debrecenben és vonzáskörzetében élõk közlekedési szokásairól. Mindenki véleménye számít, nem csak a kerékpárosoké. Kérjük segítsen!

A képzés még nem munka…2014-11-21 08:58:50

Száz hajléktalan emberbõl a legalkalmasabb 23-at választották ki, s még így sem garantált a siker.

A Lilla Téri Általános Iskola diákjai töltöttek hurkát a Bioudvar Közhasznú Egyesület szervezésében a Bartók Béla utcai termelõi piacon.

A korrupció és a kormány politikája ellen tüntettek hétfõ este Budapesten, a Kossuth Lajos téren, ahol a felszólalók összefogásra, szervezõdésre és új politikai rendszer létrehozására szólítottak fel. A Facebookon szervezett, A közfelháborodás napja elnevezésû rendezvénnyel egy idõben több magyarországi és külföldi városban is hasonló demonstrációkat tartottak.

A rendõrök elfogták azt a debreceni férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy kerékpárt, amelyet egy piacon a bejelentõnek próbált meg eladni. A sértett a rendõröktõl visszakapta a biciklijét.

A debreceni rendõrök három férfit fogtak el, akik a gyanú szerint betörtek egy házba.

Érdeklõdve fogadták a tanyán élõ idõsek a rendõri látogatókat.

Több légitársaság érdeklõdik a debreceni repülõtér iránt, s várhatóan jövõre új menetrend szerinti járat indulhat a városból – közölte a település polgármestere szerdán a repülõtéren, amikor a Wizz Air légitársaság 250 ezredik utasát köszöntötte.

A hajdú-bihari rendõrök külterületi ellenõrzéseket tartottak.

A rendõrök tetten érték azt a debreceni férfit, aki több gépkocsi feltörésével is gyanúsítható.

Ketten meghaltak a 4-es fõúton, amikor két személygépkocsi frontálisan összeütközött Debrecen és Ebes között szerda délután – közölte a hajdú-bihari rendõr-fõkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya ismeretlen tettes ellen.

Gyanús volt a táska2014-11-09 09:31:32

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság szabadidõs nyomozójának feltûnt a két férfi viselkedése, ezért értesítette kollégáit.

A debreceni nyomozók bíróság elé állítást javasolnak két férfival szemben is, akik egy-egy személygépkocsin vezették le dühüket.

A költségvetés tervezete szerint 2015-ben több forrás jut a köznevelésre, mint az idén – mondta az Emberi Erõforrások Minisztériumának köznevelésért felelõs államtitkára szerdán Debrecenben.

Sokat akartak2014-11-06 13:22:25

A rendõrök elfogták azt a két férfit, akik a gyanú szerint 18 köbméter fát vágtak ki egy debreceni erdõbõl. A gyanúsítottak az összes kivágott akácfát nem tudták észrevétlenül lovas szekerükkel elvinni.

A debreceni rendõrök bíróság elé állítást javasolnak az ellen a nõ ellen, aki ollóval rongált meg ruhákat egy üzletben.

Nem felezõdik a gimnáziumi keretszám, de néhol képzési profiltisztításra van szükség.

Debrecen – Folytatódik az idén 25 esztendõs Tankcsapda jubileumi koncertkörútja. Legutóbb, a múlt pénteken félig-meddig hazai pályán, Berettyóújfaluban zúztak nagyot Lukácsék, e héten szerdán pedig már Sopronban köszönt rájuk egy zajos este.

Kivel ne fordult volna elõ, hogy egy átmulatott éjszaka után bizony fájó fejjel, hányingerrel ébredt fel? A következõ tippekkel viszont hamarabb elzavarhatjuk azt a bizonyos „jajgató macskát”:

Elõre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberölés bûntettének kísérlete miatt Á. L. vádlott fiatalkorúak börtönében letöltendõ szabadságvesztés büntetését 12 évrõl jogerõsen 10 évre enyhítette a Debreceni Ítélõtábla Elek Balázs vezette tanácsa kedden – közölte az ítélethirdetés után a táblabíróság szóvivõje az MTI-vel.

Regionális innovációs ügynökséget hoz létre a Debreceni Egyetem és a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara; az együttmûködésrõl hétfõn írt alá megállapodást a DE rektora és a kamara elnöke – közölte az egyetem sajtóirodája az MTI-vel.

Regionális innovációs ügynökséget hoz létre a Debreceni Egyetem és a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara; az együttmûködésrõl hétfõn írt alá megállapodást a DE rektora és a kamara elnöke – közölte az egyetem sajtóirodája az MTI-vel.

Bíróság elé állítást javasolnak a nyomozók az ellen a debreceni férfi ellen, aki a vasútállomáson tört-zúzott.

Az õszi nyirkos, hideg idõjárás kedvez a megfázásnak. Tegyünk ellene!

« Előző 1 ... 10 11 « 12. oldal » 13 14 15 16 17 18  ... 23 Következő »