2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

A Debreceni Törvényszék hét és fél, illetve kilenc év szabadságvesztésre ítélte jogerõsen azt a két algériai menekültet, akik 2013 májusában késsel felfegyverkezve raboltak ki két lányt Debrecenben. A másodfokú bíróság ugyanakkor fegyházról börtönre enyhítette a Debreceni Járásbíróság elsõfokú ítéletét – közölte a törvényszék szóvivõje szerdán az MTI-vel. Tatár Tímea elmondta: a két férfit a szabadulásukat követõ idõszakra tíz évre kiutasították Magyarországról.

A sérült és rosszullétes állapotok (ájulás, epilepsziás roham, sokkos állapot) eljátszását tanulták meg azok a fiatalok, akik részt vettek a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének baleseti szimulációs képzésén.

„Nem kell netadó”, „Orbán takarodj!”, „Ruszkik haza!” – egyebek mellett ezeket a rigmusokat skandálta az a több száz ember, aki részt vett kedd este a fõtéren tartott internetadó-ellenes tüntetésen.

Nem ingyen, de lehet parkolni a temetõ területén szombatig.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Osztálya emberölés bûntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen, s az ügyben a lakosság segítségét kéri.

2014. október 28-án (kedd) demonstrációt szervez az Y-Gen Egyesület abban az esetben, ha a kormány elfogadja az internetadó tervezetét.

Az Árpád téren oszlopnak rohant egy 4 utast szállító autó. A balesetben ketten könnyebben sérült, egy személyt pedig a tûzoltóknak kellett kivágnia a jármûbõl.

Mindennapi idõutazók2014-10-27 10:25:56

Fáradékonyság, fejfájás, ingerültség – a hétvégi óraátállítás sokak szervezetét megviseli. A váltott mûszakokban dolgozók fogékonyabbak néhány betegségre.

A Debreceni Hunyadi János Általános Iskola a pedagógiai hatékonyság és a tanulói eredményesség növelését célzó pályázatnak köszönhetõen a korai idegen nyelv tanításának elõnyei 1–3. osztályban címû módszertani modellt valósítottak meg.

A jármûvezetõi képességet vénymentes gyógyszerek is befolyásolhatják!

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely súlyos sérüléssel végzõdött.

Négy afgán férfit akart Nyugat-Európába csempészni Debrecenbõl egy hajdúsámsoni férfi. Az embercsempészt a zalai rendõrök Letenyénél, szerb megbízóját a hajdú-bihari rendõrök Debrecenben fogták el – közölte a hajdú-bihari rendõr-fõkapitányság sajtóreferense hétfõn az MTI-vel.

Egy zsák tengeri2014-10-19 10:58:32

A tulajdonos vette észre telkén a debreceni férfit. A rendõrök elfogták.

Az a legnagyobb baj, hogy az orvosok nem tudják, pontosan mivel állnak szemben.

Elismeréssel jutalmazta a város az informatikusok sikerét.

A szolgálatot ellátó rendõrök a tegnapi nap folyamán 3 személyt értek tetten bûncselekmény elkövetésén, és összesen 20 személyt állítottak elõ.

A gyár 440 embernek ad munkát - jelentette be Marc Wagener, a többségi tulajdonos luxemburgi Vandewyck Tobacco ügyvezetõ igazgatója kedden, a gyár átadásán.

Bár már sokan kongatták fölötte a vészharangot, a nagyvásár még mindig nem ment ki a divatból. A borongós, kissé hûvös idõ ellenére is hatalmas érdeklõdés mellett tartották meg a hétvégén a Mihály-napi Nagyvásárt. A szokott helyszínen, az Újkerti Lakótelep utcáin szinte végig sokan sétálgattak.

Letöltendõ börtönt kértek az élettársát konyhakéssel nyakon szúró férfira.

Debrecen számára fontosak az idõs emberek, s az önkormányzat mindet megtesz azért, hogy az idõskorúak jól érezzék magukat a városban - mondta a város alpolgármestere az Idõsek Világnapján rendezett Még mindig aktívan elnevezésû program szerdai megnyitóján.

Új irodaépülettel bõvült az egykori debreceni dohánygyár területén kialakított Lion termelõ és innovációs üzleti központ, az 1,2 milliárd forintos beruházást kedden adta át a város fideszes polgármestere.

A debreceni, valamint a polgári rendõrök is bíróság elé állítást javasolnak egy-egy garázda ellen.

A modern kor következményeként számos új betegséggel kell szembenéznünk.

A cívis hagyományok világhírvivõje méltó helyére kerülhet.

Három körözöttet fogtak el egy nap a debreceni rendõrök.

« Előző 1 ... 10 11 12 « 13. oldal » 14 15 16 17 18 19  ... 23 Következő »