2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

Hétfõtõl Budapest mellett három nagyvárosban, Debrecenben, Gyõrött és Szegeden ellenõrzik az autók környezetvédelmi állapotát – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) vasárnap az MTI-vel.

Az elmúlt tanév során összesen 16 közlekedési balesetet okoztak 6-18 év közöttiek.

Vádat emelt a Debreceni Járási Ügyészség az ellen a hajléktalan pár ellen, akik az utcán megpróbálták elrabolni egy nõtõl a nála lévõ szatyrokat.

Számol a molnár meg a pék2014-08-20 17:51:53

A dráguló liszt és a gyenge forint miatt állítólag brutális kenyéráremelés jöhet.

A megyeszékhelyen az elmúlt idõszak idõjárása kedvezett a szúnyogállomány elszaporodásának. A szakember csípésszám-vizsgálata, valamint a lakossági jelzések alapján indokolt egy légi úton történõ szúnyoggyérítés elvégeztetése.

Az Együtt – a Korszakváltók Pártja debreceni szervezete úgy döntött: az október 12-ei önkormányzati választáson a párt önállóan indul Debrecenben – közölte az Együtt helyi szervezete kedden az MTI-vel.

A Debreceni Tankerület intézményeibe is kerülnek a BVI-kben elõállított termékek. Végzettségtõl függõen 30-40 ezer forintért, azaz a minimálbér harmadáért dolgoznak a fogvatartottak.

Tizenhárom borvidék több mint félszáz borászatának nedûit kóstolhatjuk csütörtöktõl vasárnapig a 15. Debreceni Borkarneválon.

Az építõipar lassú tisztulása pozitív üzenet minden vállalkozás számára.

Erõsen párás, meleg, fülledt idõnk lesz a hétvégén, és lehet, esõt is kaphatnak a nyakukba a campusolók – válaszolta kérdésünkre Pártai Lucia, meteorológus.

Az allergén gombák koncentrációja az idõjárás ellenére is elérheti a magas szintet.

A hõségriasztás ideje alatt a budapesti fejpályaudvarokon és tizennégy nagyobb vidéki állomáson ingyen ásványvizet ad utasai számára a MÁV-START – közölte az MTI-vel szombaton a Mávinform.

Ebesen rendezik vasárnap az ultimate ob döntõ fordulóját. Július 20-án kiderül, hogy a debrecenieknél marad az országos bajnoknak járó frizbis trófea, vagy elhódítják azt a budapestiek.

A magyar gazdasági teljesítmény növeléséhez kellenek a folyamatosan fejlesztõ, munkahelyeket teremtõ nemzetközi befektetõk, olyanok, mint a svájci Hoffmann Neopac, a debreceni Tu-Plast Tubusgyártó Kft. anyavállalata – mondta Szijjártó Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Debrecenben.

Megkezdõdött szerdán a megnövelt vízfelületû Békás-tó feltöltése vízzel a debreceni Nagyerdõben - jelentette be a város polgármestere a helyszínen, sajtótájékoztatón, jelezve: a feltöltés mintegy negyven napig tart.

A Füteszbõl kivált FÜT-M munkája a Füteszre maradt.

Vágóhídi alkalmazottak, valamint a bõrrel és szõrrel dolgozók veszélyeztetettek.

Tízbõl egy cukorbeteg2014-07-07 14:35:48

Ha egy szülõ cukorbeteg, akkor 40 százalék az esélye, hogy a gyermeke is az lesz.

A megyeszékhely a gazdaság területén is bõvíti együttmûködését a következõ években Kínával - közölte a város vállalkozói vagyonért és városstratégiáért felelõs alpolgármestere.

Idén a tengerpart a sláger2014-07-06 11:47:45

A MABISZ adatai szerint a külföldre utazók fele biztosítás nélkül indul útnak.

Jó általános állapotban vannak, várhatóan néhány napon belül elhagyhatják a kórházat a lépfenével fertõzött betegek – tájékoztatta a debreceni Kenézy Kórház infektológiai intézetének fõorvosa pénteken az MTI-t.

Ritkítják a vérszívókat2014-07-03 14:01:54

A szúnyoggyérítõ szerek az emberre és a melegvérû állatokra nem veszélyesek.

Információs és szórakoztató központ nyílt újra a fiatalok számára.

Több településrõl érkeztek gyerekek a citerás táborra a Sinka Miska vendégházba az elmúlt héten – mindannyian feledhetetlen élményekkel gazdagodtak.

Július 1-jén a Semmelweis-nap, illetve a Közszolgálati tisztviselõk napja miatt szünetel a beteg- és ügyfélfogadás az egészségügyi- , illetve közszolgálati intézményekben.

« Előző 1 ... 10 11 12 13 « 14. oldal » 15 16 17 18 19 20  ... 23 Következő »