2024. április 19. Péntek, Emma.
 

illusztráció
Nézze meg hol mérnek megyénk útjain április 8- 14 között!

Kivágták a fáját, majd megverték – Rendõrségi hírek Hajdú-Biharból
Debrecen – A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén 2013. április 3-án 1 személyt fogtak el és 22 személyt állítottak elõ a rendõrök, közülük 3 fõt bûncselekmény elkövetésnek gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt. Megyénk közútjain 2 súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset volt.

Méhsûrûségben jók vagyunk
Debrecen – Magyarország az Európai Unió egyik legnagyobb méztermelõ országának számít.

Csökkenõ számú cégalapítás, lassuló ütemben nõ a cégek száma
Budapest – Az elmúlt évben 5885 céggel nõtt a társas vállalkozás száma, annak ellenére, hogy eközben 27 549 céget, azaz az összes társaság 5,1 százalékát törölték. 2011 végén még 594 097 (decemberi adat) vállalkozás neve szerepelt a cégnyilvántartásban, ez a szám 2012 végére 599 982-ra (novemberi adat) nõtt. Mindez annak következménye, hogy tavaly 35 395 céget alapítottak – tájékoztat a feketelista.hu.

Három tolvajt tetten értek, négyet késõbb fogtak el
Hajdú-Bihar – Debrecen egyik nagyáruházban három férfit tetten értek lopáson, továbbá Berettyóújfaluban egy személyt, Hajdúnánáson kettõt, míg Püspökladányban is egy személyt vettek õrizetbe a járõrök lopás elkövetése miatt – tájékoztatott Kovács Károly.

Veszélybe kerülhet a méhészek megélhetése
Debrecen - Van is, nincs is – a méhészek visszatartják a mézet az alacsony felvásárlási árak miatt.

Felszámolás alatt álló hajdú-bihari vállalkozások (4.hét)
Debrecen – Felszámolási eljárás alá vont cégek Hajdú-Bihar megyében a 4. héten

 

Fotó: Mudra László [origo]Nincsenek egyedül annak az angyalföldi társasháznak a lakói, akiknek gyakorlatilag újra meg kellene vásárolniuk az egyszer már kifizetett lakásukat, mert átverte õket a kivitelezõ. Az ügyrõl szóló cikkünk megjelenése óta fél tucat hasonló esetrõl értesültünk. Makón, Szegeden, Kalocsán, Debrecenben, Gyõrben, Miskolcon és a fõváros 17. kerületében is akadnak olyanok, akiket önhibájukon kívül kilakoltatás fenyeget.

 

Traffipax információ – 2013. január 14-20.
Hajdú-Bihar – Nézze meg, hogy hol és mikor mérnek megyénk rendjének õrei!

Debrecen - Tolvajok rendõrkézen, avagy „kék krónika” a szerdai intézkésekrõl.

Csökken a rezsi, drágul a koszt
Debrecen - Mindenki azt várja, hogy mit mutat majd a januári áram-, gáz- és távfûtési számla.

Rangadó a láthatáron: ismét egymás ellen a megyei élcsapatok
Futsal - A két hajdúsági, a DEAC és az MVFC csap össze az NB I-es futsal bajnokság 15. körében.

Csak az egyik gárda tudott fordítani
Futsal - A Berettyóújfalu tovább menetel, a DEAC teljesítménye viszont továbbra is hullámzó.

 

 

November 8-án este hivatalosan is megjelent a Tankcsapda új stúdió albuma a ’Rockmafia Debrecen’, amely rendkívül hamar, mindössze 36 óra alatt elérte az aranylemez státuszt. Az album és a ’Számolj vissza’ címû dalhoz készült új Tankcsapda klip premierjét rendhagyó helyszínen, egy MOL- kúton tartották, ahol a zenekar a klip bemutatója mellett meglepetés koncertet adott száz meghívott rajongónak, a sajtó képviselõinek, és a számítógép elõtt ülõ nézõknek is, akik a YouTube-on élõben követhették az eseményeket.

 

Debrecen – November elsejei hatállyal visszavonta a megyei rendõr-fõkapitányság rendészeti igazgatója, Aranyi István ezredes vezetõi megbízatását az országos rendõrfõkapitány, s megbízta a berettyóújfalui rendõrkapitányság irányításával.

Egyiptomiak Biharkeresztesen2012-10-22 10:54:08

Egyiptomiak Biharkeresztesen
A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség járõrei 2012. október 21-én reggel a 42.sz. fõút közelében ellenõriztek két férfit, akik a szántóföldön gyalogoltak.

ROCKMAFIA DEBRECEN2012-10-15 19:35:41

 

NOVEMBER 8-ÁN ITT AZ ÚJ TANKCSAPDA LEMEZ
Három évvel legutóbbi sorlemeze után, november 8-án jelenik meg a Tankcsapda új albuma. A „ROCKMAFIA DEBRECEN” címre keresztelt korong dalaiból kettõ már most is jól ismert a ’csapdások körében.

 

A szeptember 9-ei hajdúszováti gyilkosság gyanúsítottja egy 17 éves helyi fiú; a rendõrség kezdeményezte elõzetes letartóztatását.

 

Simán gyõzött a Berettyóújfalu a Gyöngyös ellen a Magyar Kupában
Futsal – Megtartották a Magyar Kupa második fodrulóját, a küzdelemsorozatba immár az MVFC és a DEAC is bekapcsolódott.

 

 

Felszámolás alatt álló vállalkozások Hajdú-Biharban
Hajdú-Bihar – Nézze meg, hogy milyen cégek állnak felszámolás alatt Hajdú-Biharban!

 

Baleset a 47-es úton2012-09-07 09:41:34

Ma reggel baleset történt a 47-es számú fõúton Debrecen és Mikepércs között. A 8-as kilométerszelvénynél egy személygépkocsi fának csapódott, a  fél útpályát lezárták, rendõrök irányítják a forgalmat. Aki Debrecenbe indul hosszabb menetidõvel számoljon!

Illusztráció
Budapest, 2012. augusztus 29., szerda (MTI) – Vasárnap hajnalban megszûnik a lõszermentesítés miatti jelentõs forgalomkorlátozás, ekkortól a Budapest Nyugati pályaudvar-Szolnok-Nyíregyháza-Debrecen-Záhony, valamint a Budapest Keleti pályaudvar-Miskolc-Nyíregyháza vasútvonalon valamennyi személyszállító vonat közlekedik – közölte a MÁV-Start Zrt. szerdán a honlapján.

 

 

Módosított menetrend a a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Miskolc-Budapest vasútvonalon
A Budapest–Szolnok–Debrecen vasútvonal Fegyvernek-Örményes és Kisújszállás közötti szakaszán a vasúti pálya felújításának elõkészítése során a napokban II. világháborús lõszerek kerültek elõ, a földfelszín alatt mintegy 80-100 cm mélységben.

 

 

Expresszivitás és a Magyar Alföld Holló László és Bozsó János festészetében
A XX. század mûvészeti irányzatai közül az expresszionizmus az egyik legösszetettebb vonulat. Az alkotó a valóság spontán elfogadásán túl hangsúlyozottan szenvedélyes egyéni kifejezésmóddal fogalmazza meg mondanivalóját.

 

 

A mai napon a délelõtti órákban az Országos Mentõszolgálattól érkezett a bejelentés a rendõrség ügyeletére, amely szerint Debrecen Nagyállomás térségében a (teher-rendezõ) vasúti sínek közelében egy összeégett férfit találtak.

« Előző 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 « 17. oldal » 18 19 20 21 22 23  Következő »