2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

A debreceni rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 24 éves M. Zsolttal szemben, aki egy lezáratlan, idegen gépkocsiba beült és nem akart onnan kiszállni.

A debreceni rendõrök egy nõt vettek szabálysértési õrizetbe.

Nappalija ablakán át érkezve hódítja meg egy magánklinika vezetõ professzorának (Szervét Tibor) szívét egykori páciense (Sipos Vera), aki úgy dönt, beköltözik a Szajna parti lakásba, mivel a doktor diagnózisa miatt nincstelen lett.

A Debreceni Rendõrkapitányság járõrei segítettek egy idõs asszonynak, aki éjszaka a hidegben a Nagyállomás peronján céltalanul sétált.

Hagymának álcázta2015-02-16 10:54:42

A debreceni rendõrök elfogtak egy férfit, aki egy áruházban csalással akart olcsóbban húshoz jutni.

A szálló por (PM10) magas koncentrációja miatt egészségtelen a Sajó-völgyben Putnok és Sajószentpéter levegõ-egészségügyi helyzete - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szombat este az MTI-vel.

Védett fajok élõhelyének károsítása miatt eljárást indított a Tiszántúli Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelõség (TIKTF), mert a debreceni Nagyerdõben kiirtották az aljnövényzetet - közölte a felügyelõség igazgatója szombaton az MTI-vel arra reagálva, hogy az ügyben a Párbeszéd Magyarországért (PM) természetkárosításért feljelentést tett. Ha beigazolódik a természetvédelmi törvény megsértése, nem marad el a felelõsségre vonás - reagált a debreceni polgármesteri hivatal a történtekre.

Fegyház várhat rablás kísérlete miatt a két férfire.

Megyei kormányhivatalok elõtt olvassák fel követeléseit a Közmunkás Szakszervezet tagjai szombaton, hogy felhívják a figyelmet arra: "a nyomor az, ami ma Magyarországon jobban teljesít".

A rendõrök bizonyítási kísérletet tartanak 2015. február 15-én 15 órától Debrecenben.

A debreceni rendõrök elfogtak egy körözött férfit.

Módosult a pulmonológiai, a pszichiátriai és a belgyógyászati fekvõbeteg ellátási rend a Klinikán és a Kenézyben.

A berettyóújfalui rendõrök befejezték a nyomozást jármûvezetés ittas állapotban vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt egy 38 éves debreceni lakos ellen.

A kétoldalú áruforgalom 2002 óta ötszörösére nõtt Magyarország és Törökország között, a gazdasági együttmûködést illetõen a turizmusban és az építõiparban kínálkoznak nagy lehetõségek - hangzott el a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényén, melyen a magyar-török kereskedelmi, gazdasági, üzleti kapcsolatokról volt szó csütörtökön.

Az országos influenzajárvány miatt további egészségügyi intézményekben rendeltek el részleges vagy teljes látogatási tilalmat.

Az iskolai tanulmányain túl számos egyéb ismeretre volt szüksége.

Baleset miatt lezárták a 47-es fõutat Tépe térségében szerda reggel - közölte a debreceni rendõrkapitányság hivatalvezetõje az MTI-vel.

Nyakunkon az influenzaszezon. Megoldást jelentenek-e a betegségek ellen a vitaminok? Mennyit szedjünk ezekbõl? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ.

Trükkök a ráncok ellen2015-02-10 12:41:30

Fontos, hogy a bõrtípusunknak megfelelõen vásároljunk szépítõszereket.

Egy hajdú-bihari rendõr lakása ablakából észlelte, hogy egy parkoló autóból négyen üzemanyagot próbálnak eltulajdonítani.

Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendõrség tudomására. A szolgálatot ellátó állomány összesen 7 személyt fogott el, ebbõl 4 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján, 3 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten. 12 személyt állítottak elõ, köztük 2 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Tekintse meg a felszámolás alatt lévõ Hajdú-Bihar megyei cégek legfrissebb listáját!

Olyannak adom meg a jogosítványt, akivel mernék egy utcában közlekedni.

A nyomozók Debrecenben, a Homokkerti felüljárón megtalálták a tegnap délután eltûnt 24 éves mikepércsi férfit.

A Kertészek, kertbarátok Hajdú-Bihar megyei szövetsége ingyenes téli népfõiskolai továbbképzése keretében február 6-án, pénteken 9–12 óra között Növényvédelem a házi kertekben címmel tart elõadást dr. Tarcali Gábor, a Magyar Növényvédõ Mérnöki Kamara elnöke.

« Előző « 8. oldal » 10 11 12 13 14  ... 23 Következő »