2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
A nyomok mutatták az utat2015-02-06 13:06:07

A rendõrök elfogtak egy 48 éves férfit, aki a gyanú szerint fát lopott egy debreceni erdõbõl.

A rendõrök elfogtak Debrecenben négy férfit, akik a gyanú szerint az egyik helyi áruházból pálinkát és ruhát loptak.

Két görög szigetre, Korfura és Krétára is indítanak charterjáratokat nyáron a debreceni repülõtérrõl - jelentette be a légikikötõ igazgatója szerdán sajtótájékoztatón.

A korai stádiumban felfedezett rosszindulatú daganatot nagyobb eséllyel lehet meggyógyítani – erre hívta fel a figyelmet dr. Horváth Zsolt onkológus a rákellenes világnapon.

Egy debreceni egészségügyi intézménybõl tûnt el a 73 éves néni.

Nyáron már egy század tér vissza a szarajevói táborba a Bocskai-dandártól.

A rendõrök elfogtak egy 51 éves nõt, aki a gyanú szerint több kozmetikai cikket lopott egy debreceni drogériából.

A debreceni rendõrök elfogtak egy 25 éves férfit, aki ismerõse adatait diktálta be, de õt is körözték.

A rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 42 éves gyanúsítottal szemben, aki a gyanú szerint az egyik debreceni áruházból ellopott egy alkoholszondát.

Euróban 30, USD-ben 46 százalékkal olcsóbban lehet most lakást vásárolni nálunk, mint 2008 elején.

Az elõállított személyek egy része nem volt ismeretlen a rendõrség elõtt.

Zavaró fényjelzõ2015-02-01 11:43:41

A KRESZ elõírása miatt nem villoghat a kiegészítõ lámpa.

Tizenöt-húsz év múlva akár a daganatok terápiájában használt gyógyszerek is készülhetnek a Debreceni Egyetem onkológiai kutatásaira alapozva.

A debreceni rendõrök keresik a grafikán látható férfit, aki pénzt lopott egy idõs házaspártól.

A fizetõs utak „foglyai” február végéig éves matricával „kiválthatják” magukat.

A nyomozók elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint betörtek egy debreceni családi házba.

Ki látta a balesetet?2015-01-29 16:45:07

Tanúk jelentkezését várják a debreceni rendõrök egy autóbalesettel kapcsolatban.

Alig néhány hónap telt el azóta, hogy a magyar fejlesztésû Xeropan berobbant az applikációk piacára, és máris bezsebelte az Appra magyar! verseny 1. helyezését. Több mint 30.000 letöltõ szavazott már bizalmat az alkalmazásnak, mely Android és iOS platformon is elérhetõ.

A Debreceni Egyetem, a GE Healthcare, a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minõség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI), és a Semmelweis Egyetem is tagja Európa legnagyobb egészségügyi kutatás-fejlesztési és innovációs együttmûködésének.

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésben és kifosztásban találta bûnösnek a Debreceni Törvényszék azt a nyíregyházi férfit, aki 2012. október elsején kirívó brutalitással megölte volt barátnõjét a szabolcsi megyeszékhelyen. A bíróság emiatt K. László Zsoltot nem jogerõsen 20 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektõl eltiltásra ítélte - közölte a törvényszék szóvivõje hétfõn, az ítélethirdetést követõen az MTI-vel.

A rendõrök elfogták azt a 36 éves férfit, aki a gyanú szerint szeméremsértõ módon mutogatta magát Debrecenben, az utcán.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely könnyû sérüléssel végzõdött. A szolgálatot ellátó állomány 8 személyt fogott el, akik közül 7 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt pedig az ellene érvényben lévõ körözés alapján. A rendõrök 23 személyt állítottak elõ, köztük 4 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Díjköteles maradt a 4-es fõút és a Kishegyesi úti körforgalom közötti szakasz.

A csirkeól mögött lapult2015-01-26 10:12:03

A debreceni rendõrök elfogták azt a 42 éves férfit, akivel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely könnyû sérüléssel végzõdött. A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akik közül 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 fõt pedig az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. A rendõrök 18 személyt állítottak elõ, köztük 6 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

« Előző 1 ... « 9. oldal » 10 11 12 13 14 15  ... 23 Következő »