2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Kiköltöztetés fenyeget egy 18 tagú roma családot.

Rosszul végzõdött a buli2015-01-23 12:22:33

A debreceni rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 21 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint egy szórakozóhelyen lefejelt egy lányt.

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával vittek kórházba a mentõk egy gyereket hétfõ este Debrecenben - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivõje az MTI-vel.

Billen a mérleg nyelve2015-01-21 13:13:56

Az építõanyag- és az autókereskedõk sem tapsolnak a tartósan gyenge forintnak.

A diplomához és nyelvtudáshoz nem kötött munkalehetõségek aránya is megugrott.

A Debreceni Járásbíróság zaklatás vétség miatt kereste a helyi férfit.

A rendõrök elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint az egyik debreceni társasház harmadik emeletérõl ellopott egy kerékpárt.

A Debreceni Rendõrkapitányság az elmúlt napokban két – jármûvezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt folytatott – nyomozást is befejezett.

Jók vagyunk internetbõl2015-01-10 20:33:04

Az internetes kultúra fõvárosává választották a megyeszékhelyet.

A közös szolgálatellátás hatékonyságának javítása érdekében a rendõrök által szervezett képzésen vettek részt a debreceni polgárõrök.

A Polgármesteri Hivatal Adóügyi Osztálya felhívja az adózók figyelmét, hogy Debrecen illetékességi területén építményadó fizetési kötelezettség terheli a lakás és nem lakás céljára szolgáló épületeket – a magánszemélyek tulajdonában álló lakások kivételével.

Lopással gyanúsítják a fotón/grafikán látható férfit, a rendõrség a lakosság segítségét kéri az ügyben.

Súlyos sérüléseket szenvedett az a gyalogos, akit egy útszórást végzõ hótoló sodort el vasárnap este a Vámospércsi úton.

Szorult helyzetbe került emberekhez siettek a katasztrófavédelem munkatársai a napokban.

Tizenegy segélyhívás érkezett megyei fõügyeletünkre az elmúlt 24 órában. Három tûzeset és hét mûszaki mentés adott feladatot a tûzoltóegységeknek, egy esetben pedig téves volt a jelzés.

Tekintse meg a felszámolás alatt lévõ Hajdú-Bihar megyei cégek legfrissebb listáját!

Idén kevesebb volt a tûzeset, de a „karácsonyi” tûzveszély nem múlt el.

Worms városába vitte volna az albánokat, de nem jutottak messzire a menekülttábortól.

Babgulyással, kenyérszelettel és szaloncukorral ajándékozták meg a hajléktalanokat csütörtökön a debreceni Petõfi téren.

Három személyt tetten értek, huszonkettõt elõállítottak a rendõrök megyénkben az elmúlt huszonnégy órában. Az egyenruhásoknak összesen három közúti közlekedési baleset helyszínén kellett intézkedniük, amelyek közül egy súlyos, kettõ könnyû sérüléssel végzõdött.

A szokásosnál háromszor több helyszínre vonultak a mentõk szilveszter éjjel. Az elmúlt huszonnégy órában közel kétszáznegyven feladata volt az ügyeletesnek – tudtuk meg a debreceni mentésirányítótól.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 22 fõt állítottak elõ, közülük 15 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A debreceni rendõrök hívták a mentõket ahhoz a helyi férfihoz, akinek olyan fájdalmai voltak az utcán, hogy lépni sem tudott.

Kelet felé, nyugat felé2014-12-31 10:06:05

Megyénk közvetlen vasúti összeköttetésbe került Béccsel.

A cívisvárosban éjjel-nappal mûködõ Lelkisegély Telefonszolgálat „Segítõbeszélgetés telefonon” címmel ingyenes tanfolyamot indít, mely elvégeztével a kiválasztottak karitatív jellegû telefonos segítõmunkát végezhetnek a szolgálatnál.

« Előző 1 ... « 10. oldal » 11 12 13 14 15 16  ... 23 Következő »