2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

A Kultúrházak éjjel-nappal országos rendezvénysorozathoz csatlakozott a berettyóújfalui Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központ is.

Konyár sátrában is készültek szombaton a disznótoros finomságok a Hajdú Komák, konok Kunok, Székely Góbék, Jó Palócok disznótoros versenyén.

„Jajj, de homályos az ég” – dalolta a Bakator zenekar a VI. Hajdú Komák, Konok Kunok, Székely Góbék, Jó Palócok disznótoros versenyén szombaton Derecskén.

Nagybecskerek, Derecske – A szerbiai Nagybecskereken, Zrenjaninban fúvószenekari versenyt rendezett a Fúvószenekarok és Együttesek Világszervezetének (WASBE) Közép-Kelet-Európai és Magyarországi Tagszervezete.

Derecske – Fõzõversennyel, gyermekprogramokkal, térképkiállítással, huszárfelvonulással, majd este Esztergályos Cecília szórakoztató mûsorával, valamint a PG Csoport fõtéri koncertjével ünnepelték a város napját a derecskeiek szombaton.

Az I. Rákóczi György Gimnázium és Szakközépiskola Lorántffy Zsuzsanna kollégiuma valóban nem ismer lehetetlent, csak olyan tehetetlent, aki nem képes egymás után rekordmennyiségû dinnyét felfalni. Fegyverneki Gergõ tudósítása.

A jubileumához érkezõ, ötödik alkalommal megrendezett Balla János ifjúsági sakkversenyre idén érkezett a legtöbb résztvevõ. Fegyverneki Gergõ tudósítása.

« 1. oldal »