2018. április 22. Vasárnap, Csilla, Noémi.
 

Sokszor a legjobb megoldások egyben a legegyszerűbbek is. És ez igaz a gyaloglásra is, ami a testmozgást illeti. Csak el kell indulni, nem szükséges semmiféle speciális felszerelés, kondi, csak elhatározás kell. Rengeteg tanulmány íródott a gyaloglás fantasztikus jótékony hatásairól, így ha tehetjük, sétáljunk nagyokat.

Tragikus koleszterinszint2015-05-13 05:23:45

Már a fiatal korcsoportot is érinti a magas értékek problémája.

Ez minden étkezés alapja2015-03-03 17:29:52

Komoly veszélyt rejt a nassolás és a vitaminszegény étrend ingoványos ösvénye.

Nyakunkon az influenzaszezon. Megoldást jelentenek-e a betegségek ellen a vitaminok? Mennyit szedjünk ezekből? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ.

A folyadék szerepet játszik a testhőmérséklet szabályozásában és az egyik fő alkotóeleme a sejteknek.

Ha Ön dohányzik, reggelente nehezen ébred, a zöldségek helyett inkább az alkohol a barátja, és még nevetni sem szokott magán, akkor nagyobb a szívinfarktus-kockázata.

Táplálkozás–környezet–egészségügy–prevenció címmel tartott Miskolcon konferenciát az Egészséges Táplálkozásért Egyesület országjáró körútja egyik állomásán. Érdekes témákat boncolgattak: például hogy mitől bio a bio vagy milyen beltartalmi értékei vannak az ökotermékeknek? A Kossuth Rádió Napközben című keddi adása ezt a témát járta körül.

Nincs pénzünk egészséges élelmiszerekre, de dohányzásra mindig költünk – állítja többek között egy most készült hazai tanulmány, amely a lakosság életmódját vizsgálta. A kép eléggé lesújtó.

Ryan Shay erőnlétének csúcsán volt, amikor 2007 novemberében rajthoz állt a New York-i maratonon, abban a reményben, hogy az olimpiára is kvalifikálhatja magát.

Ráolvasás, ima, fohász, hang, zene, csontkovácsolás, masszázs, hő, meleg, méz, szőlő, fokhagyma: mind-mind a magyarság ősi gyógymódjai közé tartoznak.

A kínai konyha európai és amerikai területen való elterjedésével együtt egy új "betegség" is megjelent, mégpedig a kínai étterem szindróma.

Télen sokszor válunk kedvetlenné, amire az édesség jó gyógyír. Persze csak rövidtávon, a rendszeres nassolás következményei hetek múlva jelentkeznek!

Akinek soha egyetlen elhatározása sem merült még a feledés világába, jobb, ha most abbahagyja a cikk olvasását, mivel nem fogok újat mondani-írni neki! Azok, aki szeretnének egy-egy új információval közelebb kerülni a céljaikhoz, azoknak érdemes végig olvasniuk!

Már az ókorban is szőlőkúrákat ajánlottak a szívbetegségekre és a magas vérnyomásra. A szőlő magjában van egy procyanidin nevű anyag, amely bizonyítottan javítja az erek rugalmasságát, következésképpen csökkenti az érelmeszesedés, a magas vérnyomás és a keringési betegségek kockázatát.

A szakemberek szerint a magyar emberek 70 százaléka D-vitamin-hiánnyal küzd. Ez gyengíti az immunrendszert, és olyan betegségek kialakulásához vezethet, mint a csontritkulás, a depresszió, az érelmeszesedés és a meddőség.

Cukorbetegeknek, Pajzsmirigy alulműködés esetén, Fogyókúrázóknak valódi megoldást kínál a spirulinának nevezett alga, mely több mint 100 éltető anyagot tartalmaz. Esszenciális aminosavakat, vitaminokat, ásványi sókat, és más alap szükségleteket kielégítő tápanyagokat.

A rák ősi ellenszere2013-07-10 09:30:44
Egy fantasztikus anyag működik a szervezetünkben. Amerikai kutatók mester hormonnak nevezték el. Segít a vérnyomás, a csontsűrűség, a hangulat, a viselkedés, izomerő szabályozásában, serkenti a haj növekedését, az immunrendszer működését. Felelős a programozott sejthalálért, úgynevezett apoptózisért, melynek feladata a sérült vagy rákos sejtek szaporodásának megállítása.

A lúgosításról2013-05-17 10:47:01

Dr. Robert O. Young korunk mikrobiológusa és kutatója 25 éven át azt vizsgálta, hogyan működik a testünk sejtszinten. Elmélete, az ÚJ BIOLÓGIA az egészség új és egyszerű megközelítése. Azt állítja, hogy csupán egyetlen betegség létezik. Minden betegség mögött egyetlen ok rejlik, ez pedig nem más, mint a test túlsavasodása.

Ragályos a kialvatlanság2010-02-23 19:35:54
« 1. oldal »  Következő »
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!