2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

A gyorshajtókat és az ittas jármûvezetõket igyekeznek kiszûrni.

Ellenõrzéseket végez a MÁV Zrt. és a rendõrség május 6-án, kedden országszerte több mint 30 helyszínen, közutakon és vasúti átjáróknál, hogy felhívja a közlekedõk figyelmét a vasúti átjárókon való áthaladás szabályaira – közölte a vasúttársaság hétfõn az MTI-vel.

A négynapos hosszú hétvégén fokozott rendõri jelenlétre kell számítani Magyarország közútjain – közölte a rendõrség kedden honlapján.

Húsáru, ingyen vadászat, élelmiszerkosár, sporteszközök mint kenõpénz.

 

A Rendõrség 2013. április 16-tól 2013. április 30-ig terjedõ idõszakban a kerékpárosok fokozott ellenõrzését hajtja végre, mely kiterjed:


 

A húsvéti ünnepek idõszakában, valamint az azt megelõzõ napokon országos szintû fokozott közúti ellenõrzésekre kerül sor.
Magyarország – A húsvéti ünnepek idõszakában, valamint az azt megelõzõ napokon országos szintû fokozott közúti ellenõrzésekre kerül sor. A cél: az ittas állapotban történõ jármûvezetés visszaszorítása, a forgalom segítése, és a közlekedésbiztonság javítása.

Illusztráció
Hajdú-Bihar – Mint ahogy arról már korábban is beszámoltunk a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság a Bihor Megyei Fõfelügyelõséggel közös közlekedésrendészeti ellenõrzést hajt végre 2013. március 28 és 29 között.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a héten sajtótájékoztató keretében, valamint honlapján is nyilvánosságra hozta a 2013-as ellenõrzési irányelveket. Az ellenõrzési irányok alapján a NAV fõ célja 2013-ban – a tavalyi évhez hasonlóan – a vizsgált adózói kör szélesítése és a vizsgálat során új eszközök alkalmazása.

Kedden, szerdán és csütörtökön is fokozott közlekedési ellenõrzésre számítsanak az útra kelõk Debrecenben és a megye egész területén.

Akcióban a rendõrség ma délután. Figyelik az elsõbbségadást, átvizsgálják a csomagteret, az utasokat...Mit még? Olvassa el!

Totális ellenõrzés lehet a jövõben az utakon, a számtalan kamera nemcsak a díjfizetést, a szabályszegést, a gyorshajtást figyelné, de ellenõrizné a zöldkártya meglétét vagy a kamionstop betartását is.

« 1. oldal »