2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Néhány év leforgása alatt hatalmas összegtõl eshetett el a magyar költségvetés amiatt, mert átvette az unió adószabályait: a Magyar Okleveles Adószakértõk Egyesületének kimutatása 1177 milliárd forintra teszi azt a veszteséget, amely 2004-2011 között érhette a büdzsét a társasági adóval kapcsolatos uniós rendelkezések alkalmazása miatt - írta a Magyar Nemzet csütörtökön.

Berettyóújfalu, (MTI) - Energiatakarékos közvilágítási LED-lámpatesteket gyártó üzemet épít uniós támogatással Berettyóújfaluban a helyi Mezeivill Kft.; az 50 százalékos támogatottságú, csaknem 600 millió forintos beruházás alapkövét Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikai államtitkára helyezte el szombaton.

Az informális találkozó keretében az agárminiszterek megismerkedtek a Hortobágy természeti és kulturális örökségével, megtekintették a HNPI több kiállítását, valamint részt vettek a több mint 300 éves Mátai ménes programján. A nagyszabású rendezvény közremûködõ szervezetei a Hortobágyi Nonprofit Kft. és a Hortobágy Halgazdaság Zrt. voltak.

« 1. oldal »