2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Nem lehet a vasárnapi zárva tartás hatásairól érdemleges következtetéseket levonni a z online pénztárgépek adataiból. A NAV-nál vezetett forgalmi adatok ugyanis tartalmazzák a kiskereskedelemben, vendéglátásban és a szállásadásban mûködõ pénztárgépek adatait is.

A tavalyihoz hasonlóan az idén is erõs húsvéti kereskedelmi forgalomra számít az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ).

Az élelmiszerek kiskereskedelmi forgalma értéket tekintve öt százalékkal nõtt.

Októberben csaknem 20, az év elsõ tíz hónapjában pedig több mint 20 százalékkal nõtt a forgalomba helyezett új autók száma Magyarországon – közölte a Magyar Gépjármûimportõrök Egyesülete (MGE) a DataHouse adatai alapján hétfõn.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Berettyóújfalu és Tépe között. A balesettel érintett útszakaszon feloldották a félpályás útlezárást és a forgalom ismét zavartalanul halad.

És ha leszakad a híd?2014-09-05 11:38:29

A negyventonnás kamionok semmibe veszik a súlykorlátozást. Életveszélyes spórolás?

Erõsödik a fogyasztói bizalom, és hatása tükrözõdik az eladásokban is.

A lakók elviselhetetlennek tartják a fõúton zajló erõs teherforgalmat.

Közel megduplázódott a hipermarketek és áruházláncok gumiabroncs forgalma.

Egy új technológiai eszközzel folyamatossá lehet tenni a forgalmat, mivel az autóra felszerelhetõ érzékelõk figyelik az elõttünk és mögöttünk haladó jármû sebességét és ahhoz igazítja a sajátunkat.

A kormány annyira jót akart tenni a trafikosok legújabb nemzedékével, hogy a nagy akarásnak végül nyögés lett a vége. A nemzeti dohányboltok felállása óta ugyanis soha nem látott mértékben esett vissza a cigaretta kiskereskedelmi forgalma. Petneházi Attila jegyzete.

Emlékezetessé tették az ünneplést – Rendõrségi hírek Hajdú-Biharból
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 7 személyt fogtak el és 17 személyt állítottak elõ a rendõrök, köztük 4 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 3 személyt körözés alapján fogtak el.

 

Jelentõsen megnõtt a gépjármûforgalom a 42. számú fõúton- a nyaralni induló turisták valamint a a Romániába hazautazó vendégmunkások miatt, hiszen sokan a Ártándi Közúti Határátkelõhelyet választják.

« 1. oldal »