2024. április 19. Péntek, Emma.
 

A város színvonalas, kulturális szórakoztató rendezvényei sorába illeszkedik a május elsején megtartott retró családi majális a városi strandon.

Szüreti felvonulást tartottak a településen szombaton. Napközben a Péterszegi Rozmaring Néptánccsoport, valamint a Szentjobbi Néptánccsoport, a Húzós Banda kíséretével a forgalmasabb helyeken táncbemutatóval szórakoztatta a közönséget.

Bojt, ahová haza lehet jönni
Három napos Õszirózsa Fesztivált tartottak Bojton, ebben az egykor gazdag bihari kis faluban október harmadik hétvégéjén. A rendezvény az Új Magyarország Vidékfejlesztési program 2007­2013 Európai Mezõgazdasági Vidékfejlesztési Alap támogatásával valósult meg.

Szüreti felvonulások Pocsajban
Pocsaj – Október elsõ hétvégéjét a pocsajiak szüreti felvonulással ünnepelték: pénteken az óvodások, szombaton a néptáncosok felvonulását láthatták a falu lakói.

Dalos találkozó Földesen2012-06-24 19:35:48


Földes – A magyar nóták és népdalok szépséges csokrát hozta el szombaton tíz település 22 elõadója arra a dalos találkozóra, melyet negyedik alkalommal nagy érdeklõdés mellett az Árpád mozi színháztermében rendezett meg a Földesen mûködõ Nosztalgia Hagyományõrzõ Egyesület.

Szüretelõ ovisok Pocsajban2011-10-10 11:08:39


Pocsaj - Szüreti felvonuló óvodások, iskolások járták Pocsaj utcáit október 7-én, szekerezéssel egybekötve.

A Bihari Természetbarát Egyesület is csatlakozott az országos Critical Mass mozgalomhoz, hogy kerékpáros felvonulásukkal jelezzék, kiállnak a környezetbarát, tiszta és csendes kerékpáros közlekedés mellett.

Több mint ezer francia földmûvelõ hajtott végig traktorokkal Párizs utcáin kedden, kormányzati segítséget követelve a gondokkal küszködõ ágazatnak. A francia mezõgazdasági miniszter elismerte, ...

Megvertek egy nõt szombaton délután az Astoriánál - a nõ a hírek szerint a melegfelvonulás pólóját viselte.

Szüreti felvonulás2008-10-25 21:05:49

Pocsaj -Vidám szekerezéssel telt a szombat délután a pocsajiak számára is.

« 1. oldal »