2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Így döntött az ország2010-04-26 08:44:01
Megvan a Fidesz-KDNP kétharmada, 262 képviselõjük jutott be a parlamentbe. A parlamenti patkóban 59 MSZP-s képviselõ ül majd. 47 képviselõje lesz a Jobbiknak, 16 az LMP-nek. Egy független képviselõ lesz majd és egy a Fidesz-KDNP-MVMP-t képviseli.
Megvan a Fidesz kétharmada2010-04-25 23:18:03

Megvan a Fidesz-KDNP kétharmada, 263 képviselõjük jutott be az országgyûlésbe, az Országos Választási Iroda honlapja, a www.valasztas.hu adatai szerint, több mint 97 százalékos feldolgozottság mellett.

A Fidesz kormányra kerülésekor regionális és országos közmunkaprogramot hirdet, amit célzottan a nemzetgazdaság érdekének megfelelõen alakítanak ki, mondta Orbán Viktor Miskolcon.

Lesz-e adócsökkentés?2010-04-22 08:53:49
Bizonytalan adócsökkentés. Bár a Fidesz vezetõ politikusai korábban mielõbbi, nagyarányú adócsökkentés fontosságáról beszéltek, Kövér László egy komlói lakossági fórumon azt mondta: ...

Feljelentést tett a Fidesz a legfõbb ügyészségen, a párt szerint ugyanis az MSZP telefonos kampányával megtéveszti a választókat

Az új kormány néhány hónapon belül olyan módosítást kezdeményez a lakástakarék-pénztári törvényhez, hogy az elõtakarékoskodás a jelenleginél is elõnyösebb legyen – jelentette be Bencsik János.
Habár Orbán Viktor sorra cáfolja a leendõ kormányának személyi összetételével kapcsolatos híreket, a különbözõ forrásokból származó információk nagyon is hasonlítanak egymásra - írja a Világgazdaság.
Mi múlik a kétharmadon?2010-04-19 11:01:18
Rendkívül erõs felhatalmazást kap a Fidesz, ha az országgyûlési válasz- tások második fordulója után úgy alakíthat kormányt, hogy a parla- mentben kétharmados többsége van.

A Fidesz stratégiai jelentõséget tulajdonít az ország legsúlyosabb társadalmi krízisének, a romaügynek.

Nem valószínû, hogy nyilvánosság elõtt vitázni fog egymással a Fidesz és az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetõje az RTL Híradó kérdésére azt mondta: vitát akkor kell tartani, ...
A Fidesz nagyarányú gyõzelmét emelik ki a magyarországi választásokról beszámoló európai lapok tudósításaikban, rámutatva, hogy az ellenzéki párt esélyt szerzett a kétharmados parlamenti többség elérésére, ...
Kétharmadosnál is nagyobb Fidesz-KDNP-frakció, fej-fej melletti MSZP és Jobbik, illetve az LMP - a Medián szerint így áll majd össze az új parlament. A HVG megbízásából készített közvélemény-kutatás adatai szerint ...
Egyre kedvezõtlenebbek a jelentések a gazdaság helyzetérõl a Fidesz szerint. A párt alelnöke úgy látja, hogy ahogy közeledik a választás idõpontja egyre több, a gazdaság és az államháztartás helyzetét mutató, kedvezõtlen adat.
Orbán Viktor szerint az, amire a Fidesz a gyõztes választás után vállalkozik, több mint forradalom. A Fidesz elnöke pártja 22. születésnapján tartott ünnepi beszédében azt mondta: úgy kell megváltoztatni a jelenlegi viszonyokat, hogy annak minden ember a gyõztese legyen.
Az elmúlt évek jövõ- és ifjúságellenes politikájának hamarosan vége szakad - ezt hangsúlyozta Orbán Viktor kedden, amikor egy zuglói zeneiskolában beszélgetett fiatalokkal és pedagógusokkal.
Nincs több kopogtatás, péntek délután négyig gyûjthették az egyéni képviselõjelöltek az ajánlószelvényeket. A Fidesz, az MSZP és a Jobbik mind a 176 körzetben indít jelöltet, az LMP és a MDF pedig várhatóan 90-100 körüli jelöltet tud indítani a választáson.
Egymás ellen ünnepeltünk2010-03-16 19:13:14
FIDESZ: Szekeres mondjon le2010-03-02 11:41:41
A Fidesz frakcióvezetõje szerint Bajnai Gordonnak korábbi miniszteri tevékenységéért is vállalnia kell a felelõsséget, és azt, hogy a szocialisták tönkretették az országot az elmúlt években.
« Előző « 3. oldal »  Következő »