2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Kerékpárost gázolt egy személyautó szerdán, a kora esti órákban Hajdúszoboszlón, az Arany János és a Bányász utcák keresztezõdésében.

Kukások vették észre az elgázolt, út mellett fekvõ férfit, õk értesítették a mentõket. Az 55 éves férfi sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az életét a kórházban sem tudták megmenteni.

Vizsgálják, hogy mi okozhatta az idõs füzesabonyi nõ halálát csütörtökön. A rendõrség elõször ismeretlen gázolót keresett, késõbb ezt visszavonták, és az ellen indítottak eljárást, aki bejelentette nekik az esetet.

Azért kötött több helyen is biztosítást egy nyírkátai férfi, hogy késõbb saját magának okozzon súlyos sérüléseket, és felvehesse a biztosítási összeget. Nem úgy sült el, ahogy tervezte.

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a kerékpárost, akit a Vámospércsi út és Zúzmara utca keresztezõdésében gázolt el egy autós csütörtök éjszaka.

A bíróság szerint a megvádolt férfi nem láthatta a holtterébe soroló kerékpárost.

Végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta a Debreceni Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki tavaly szeptemberben ittasan ütött el egy gyalogost a cívisváros belterületén. Szintén börtönt kértek társára, a gázoló autós tulajdonosára, aki tudta, hogy a másik ivott, mégis átengedte neki a volánt.

Bûnösnek mondta ki a Berettyóújfalui Járásbíróság társtettesként elkövetett garázdaság és testi sértés bûntettében, illetve testi sértés kísérletében azt a három vádlottat, akik 2013. június 8-án Pocsajban rátámadtak egy autósra, mert elcsapott egy biciklizõ kisfiút. A gyermeknek nem esett komolyabb baja, az autós azonban orrcsonttörést, arc és fejzúzódást szenvedett.

Súlyos sérüléseket szenvedett az a gyalogos, akit egy útszórást végzõ hótoló sodort el vasárnap este a Vámospércsi úton.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. december 2-án 16 óra 38 perc körüli idõben a 48-as számú fõút Vámospércsen átvezetõ szakaszán – a Béke úton – közlekedett Nyírábrány felõl Debrecen irányába egy angol rendszámú személygépkocsi. A személygépkocsi a Hajnal utcai keresztezõdésnél eddig tisztázatlan okból elütött egy gyalogosan közlekedõ 62 éves helyi férfit.

A Bihari utcán, a Hétvezér utcai keresztezõdéstõl körülbelül 10 méterre egy személygépkocsi gyalogost ütött el.

Kerékpárost gázolt halálra egy mezõgazdasági vontató szerdán reggel a hajdú-bihari Esztáron – közölte a megyei rendõr-fõkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Hétfõ este 18:30-kor egy olvasónk jelentette nekünk, hogy a dublini járattal megérkezett Budapestre Francis Ciarán Tobin. Az üggyel kapcsolatban Navracsics Tibor is sajtótájékoztatót tartott, ahol bejelentette: Tobin ezennel megkezdi börtönbüntetését, ami azonban pár napig fog tartani, mivel a márciusban megkötött egyezség alapján ha a férfi kéri a börtönbüntetés Írországba való áthelyezését, akkor ennek útjába a magyar hatóságok nem fognak akadályt gördíteni.

Kijelölt gyalogos átkelõhelyen ütötték el a gyalogost.

Kistehergépkocsi ütött el hétfõn egy gyalogost Hajdúsámson külterületén a 471-es fõúton. A gyalogos nem élte túl a balesetet.

Zebrán gázolt el két fiatalt egy autós Miskolc belvárosában vasárnap éjszaka. Az egyik fiatalember másnap belehalt koponyasérüléseibe. Mindketten a miskolci Rendészeti Szakközépiskola tanulói.
Súlyos fejsérülésekkel került kórházba egy magyar síelõ Ausztriában. A 65 éves férfit mentõhelikopterrel vitték egy salzburgi kórházba, miután a Zell am See-i síterepen összeütközött egy cseh síelõvel.
A hatalmas köd miatt több baleset történt a 451-es fõúton Kiskunfélegyháza és Csongrád között. Egy tûzoltóautó és egy busz hajtott az árokba, egy rendõrt pedig elgázolt egy kamion a hajnali balest után.

Több órán keresztül állt a vasúti forgalom egy halálos vonatgázolás miatt péntek éjszaka az újfehértói állomás egyik vágányán.

Metró gázolt halálra egy embert vasárnap délelõtt a Ferenciek terén, az Újpest felé vezetõ oldalon.

« 1. oldal »  Következő »