2024. április 19. Péntek, Emma.
 

A hétvégén kezdetben még sok lesz a napsütés, szombaton viszont ismét többfelé beborul az ég, záporok, zivatarok is lehetnek. Ezzel együtt viszont marad a meleg, akár 27 Celsius-fok is lehet – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-vel.

A hétvégén enyhül a meleg: pénteken még akár 24, vasárnap már csak 13-14 Celsius-fokig emelkedik a hõmérséklet, hajnalban akár mínuszok is lehetnek. Emellett borús, esõs lesz az idõ, többfelé erõs, viharos lesz a szél is – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésbõl.

A hétvégén is folytatódik a napsütéses, meleg, tavaszias idõ. Akár 17 Celsius-fokig is emelkedhet a hõmérséklet - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-vel.

A hétvégén is többnyire borús lesz az ég, többfelé várható esõ. A leghidegebb órákban lehetnek mínuszok, de nappal akár 14 Celsius-fokig is melegedhet a levegõ - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-vel.

A hétvégén is folytatódik a borús, esõs idõ, több helyen jelentõs mennyiségû csapadékra kell készülni. Egyes keleti tájakon viszont kevesebb esõ várható, és melegebb, napsütéses idõ valószínû – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.

A hétvégén is többfelé lehetnek záporok, pénteken is lehet felhõszakadás, viharos szél, illetve jégesõ, de ezzel együtt fokozatosan melegszik a levegõ. Több helyen még a leghidegebb órákban is 20 fok lesz, délután pedig akár 34 Celsius-fokig is emelkedhet a hõmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.

Erõsen párás, meleg, fülledt idõnk lesz a hétvégén, és lehet, esõt is kaphatnak a nyakukba a campusolók – válaszolta kérdésünkre Pártai Lucia, meteorológus.

A hétvégén is lehet egy-egy zápor, zivatar, megerõsödhet a szél is, de ezzel együtt ismét melegszik az idõ, akár 34 Celsius-fokig is emelkedhet a hõmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.

A hétvégén már több napsütésre lehet számítani, és melegszik is a levegõ. Vasárnap akár 31 Celsius-fokig is emelkedhet a hõmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.

Pénteken néhol még 30 Celsius-fokig is melegedhet a levegõ, de a hétvégén fokozatosan enyhül a meleg, vasárnap néhol már csak maximum 22 fok lehet, többfelé záporok, zivatarok is elõfordulhatnak – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.

A hétvégén a sok napsütés mellett már többfelé kialakulhat egy-egy zápor, zivatar. A hétvégén jellemzõen mérsékelt marad a légmozgás, de a zivatarok környezetében lehetnek viharos széllökések. Ezzel együtt marad a meleg idõ, néhol 32 Celsius-fokig is emelkedhet a hõmérséklet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálatnak csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésében.

A hétvégén is folytatódik a lehûlés, a leghidegebb órákban mínusz 10 Celsius-foknál is hidegebb lehet, és nappal is fagypont körül alakul a hõmérséklet. Többfelé megerõsödik a szél, amely a havazással érintett területeken hófúvást is okozhat – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtöki, MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.

Elõ a naptárral! Itt az ideje, hogy beírjuk, megjegyezzük, mikor jönnek a hosszú hétvégék, iskolai-és munkaszünetek 2014-ben. Érdemes minél hamarabb jelezni munkáltatónknak, mikor megyünk szabadságra.

 

Budapest, 2013. július 4., csütörtök (MTI) – A hétvégén is meleg lesz, 30 Celsius-fokos maximumok várhatók, de többfelé elõfordulhatnak záporok, zivatarok is – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésében.
A jövõ hét elején borús lesz az idõ, de a hétvégén már több napsütés várható
Budapest, 2013. június 2., vasárnap (MTI) – A jövõ hét is felhõsen, esõsen indul, de fokozatosan melegszik is az idõ, hétvégén már 27 fok is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.

Budapest, 2011. szeptember 2., péntek (MTI) - Nyári meleg várható a hétvégén az egész országban, bár szombaton néhol még elõfordulhat csapadék - közölte pénteken az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa az MTI-vel.

 

 

« 1. oldal »