2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Ötvenöt csoportban 1521 határsértõt - köztük 360 gyermeket - tartóztattak föl a rendõrök a polgárõrökkel együttmûködve Csongrád megye déli részén kedden – tájékoztatott a megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje.



Három villogõ rendõrautó zárt körbe egy fekete BMW tipusú tanulóautót Szegeden. Migránsok egy csoportja ugyanis azt állította, hogy a Lele Autósiskola egyik gépkocsijában jutottak át a határon 500 euróért. Az oktatót és a tanulóvezetõt kihallgatták, és a menekülteket is bevitték a kapitányságra.

Minden eddiginél több, 4725 határsértõt fogtak el a rendõrök országszerte péntektõl vasárnapig. A legtöbben most is Csongrád megyében lépték át a zöldhatárt.

Minden eddiginél több, 1302 határsértõt - köztük 201 gyermeket - tartóztattak föl a rendõrök a polgárõrökkel együttmûködve Csongrád megye déli részén szombaton - tájékoztatott a megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

Határsértõket fogtak2014-11-10 12:58:31

Nem rendelkeztek úti okmányokkal a magyar-román határon hõkamerán észlelt férfiak.

Két algír határsértõt fogtak el kedden délelõtt a megyei rendõr-fõkapitányság Bihar Bevetési Osztályának és a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltéségének munkatársai – tudatta Vezendi Jánosné, sajtószóvivõ.

Idõben kórházba került, így a kihûlés nem veszélyeztette annak a szerb férfinak az életét, akire két fa közé szorulva találtak a határrendészek csütörtök késõ este Tiszasziget közelében.
« 1. oldal »