2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Ünnepelhetnek a hajdúhadháziak, a hajdúnánásiak, a püspökladányiak, a hajdúböszörményiek, a nyíradonyiak és a berettyóújfaluiak.

illusztráció
Nézze meg hol mérnek megyénk útjain április 8- 14 között!

Három tolvajt tetten értek, négyet késõbb fogtak el
Hajdú-Bihar – Debrecen egyik nagyáruházban három férfit tetten értek lopáson, továbbá Berettyóújfaluban egy személyt, Hajdúnánáson kettõt, míg Püspökladányban is egy személyt vettek õrizetbe a járõrök lopás elkövetése miatt – tájékoztatott Kovács Károly.

Készül a sertésáfa2012-10-18 13:43:29

Készül a sertésáfa
Hajdúböszörmény - Egyetért a sertéshús kereskedelem kifehérítését célzó törekvésekkel Erdélyi Zoltán, a Hajdúböszörményi Mezõgazdasági Zrt. vezérigazgatója, azonban tart attól, hogy a fordított áfa bevezetése a kisebb cégeknek akár a véget is jelentheti.


Labdarúgás – Négy csapat részvételével rendezték meg az elmúlt hét végén a Városi Sportközpont mûfüves pályáján 4+1-es lebonyolításban az I. Hajdúböszörményi Nyári Nõi Labdarúgó Tornát.

Az egyetemes mûvészek legnagyobbjai közé írhatta be nevét Kurucz Imre.

Azt állítja két roma iskolás, hogy a hajdúböszörményi Veres Ferenc Szakiskola egyik tanára minden ok nélkül bántalmazta õket. Az iskolában kivizsgálják az esetet.

Immár 4 éve folyamatosan a csúcson van a fiatalokból álló böszörményi együttes.

Zivatar, helyenként kisebb jégesõ zúdult le a megye több pontján szombat délután egy kelet felõl érkezõ szakadozott, regionális kiterjedésû zivatarlánc nyomán.

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében 28 buszmegálló újult meg. Mennyibe került mindez?

A helyszínen belehalt sérüléseibe az a férfi, akit egy esztergagépnél ért  baleset.

Hajdúböszörmény – A hajdúk letelepítésének 399. évfordulóját ünnepli Hajdúböszörmény szeptember 13-

án. A városnapi történések már elõzõ nap, pénteken elkezdõdtek.
« Előző « 3. oldal »