2024. április 23. Kedd, Béla.
 

A sofõr rosszulléte miatt árokba hajtott egy huszonöt embert szállító menetrend szerinti autóbusz a 4-es fõút Hajdúhadház és Bocskaikert közötti szakaszán szerda délután. A balesetben egyik utas sem sérült meg, a jármû vezetõjét kórházba vitték – közölte honlapján a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A regisztrált álláskeresõk nagy része semmilyen szakképzettséggel nem rendelkezik.

Funkcióbõvítõ települési fejlesztés során megújul Hajdúhadház közepe.

Régi hiányosság volt Hajdúhadház életében, hogy nem tudtak méltón emlékezni a márciusi hõsökre. Ezt a hiányosságot pótolja Szilágyi Dániel honvéd huszár és keletkutató félalakos szobra a róla elnevezett középiskolánál, a szülõi háza elõtti téren.

Tartalmas programokkal, többek között útátadással, ünnepi istentisztelettel és testületi üléssel ünnepelte Hajdúhadház 701. születésnapját.

Utcákat, sõt egész városrészeket képesek rettegésben tartani a gazdátlan ebek.

Ünnepelhetnek a hajdúhadháziak, a hajdúnánásiak, a püspökladányiak, a hajdúböszörményiek, a nyíradonyiak és a berettyóújfaluiak.

Botokkal és vascsõvel támadtak a garázdák – Rendõrségi hírek Hajdú-Bihar megyébõl
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 6 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten a rendõrök. Az egyenruhások 31 fõt állítottak elõ, közülük 14 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.
Nadrágszíjjal és késsel támadtak – Rendõrségi hírek Hajdú-Biharból
Hajdú-Bihar –  A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság munkatársai az elmúlt 24 órában 13 személyt állítottak elõ és 2 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. Megyénk közútjain a rendõrök 2 könnyû és 2 súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 8 személyt fogtak el, 4 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten a rendõrök, 4 fõt az ellene érvényben lévõ körözés miatt vontak intézkedés alá.

Illusztráció - Pocsaj és Hajdúhadház öt évre kap állami földterületeket a közfoglalkoztatáshoz.IMagyarország – Pocsaj és Hajdúhadház öt évre kap állami földterületeket a közfoglalkoztatáshoz.

 

Idén Hajdúhadházon került sor a Megye Napja rendezvényre. Az immár hetedik alkalommal megtartott ünnepi Közgyûlésen díjat vehetett át Polgár József, komádi lakos is.

 

Bezár a TIGÁZ2012-03-22 09:53:35

Nem üzemelteti tovább berettyóújfalui és hajdúhadházi fiókirodáit áprilistól a TIGÁZ Zrt. A cég közleménye szerint azért döntöttek így, mert a forgalmi adatok szerint a telefonos és elektronikus ügyintézés egyre népszerûbb a felhasználók körében. A TIGÁZ Zrt. ezért korszerû online szolgáltatást biztosít és felkészült munkatársak segítik a telefonos ügyintézést.

Várhatóan több hajdú-bihari település önkormányzati hivatalában, intézményében is elbocsátásokra kell számítani. A nyugdíjba vonulók (köztük valószínûleg a 40 évnyi munkaviszonyt elérõ nõk helyére) pedig nem vesznek fel új embert – értesültünk a napokban a vezetõktõl.

Lassan közeledünk a megye II-es bajnokság õszi idényének végéhez, már csak négy forduló van hátra, és pihenõre vonulnak az Északi és Déli csoport „legényei”.

Megye II-es eredmények2010-08-30 09:04:06

Ha érdekli, milyen eredmények születtek a tegnapi napon a megye II. Északi csoportjában, itt tudja megtekinteni.

Gyalogost gázoltak, karamboloztak, szekerek okoztak problémákat a Hajdú-Bihari közlekedésben szombaton.

« Előző « 2. oldal »