2024. április 24. Szerda, György.
 

Nagy Bálint Lászlót, a hajdúszoboszlói Papp László Bokszakadémia alapító tagját választotta új elnökének a Megyei Ökölvívó Szövetség.

A Fazekas Mihály Általános Iskolában november 17-én rendezett hagyományos megyei Móra Ferenc Prózamondó Versenyen 23 tanuló vett részt (5-8. osztályos diákok).

Az elõírások értelmében még többet lehetne eltávolítani, de hol marad az emberség?

A Kaposváron megrendezett Fekvenyomó és Felhúzó bajnokságon a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság csapata harmadik helyezést ért. Egyéni eredményeik, pedig igazán figyelemre méltóak.

Több olyan jótékonysági rendezvényt tartanak megyénkben is az elkövetkezõ napokban, melyeknek bevételei a vörösiszap-katasztrófa okozta károk enyhítését szolgálják. Az országos összefogást megyénkbeli népmûvelõk kezdeményezték.

Személyes ellentétek is állnak a kölcsönös vádaskodás mögött.

A hét végén, október 30-31-én rendezi meg a Hajdúszoboszlói Árpád SE a Hungarospa-kupa nemzetközi úszóversenyt.

Nézze meg mely cégek állnak felszámolás alatt Hajdú-Bihar megyében!

Kultúrházak Éjjel-Nappal címû országos programsorozatot Hajdúszoboszlón is megrendezik 2010. szeptember 18--én.

Nagyszabású öregfiúk mérkõzést rendeznek pénteken délután a hajdúszoboszlói sportpályán, ahol a házigazda HSE a DASE gárdájával csap össze.

Varga-bronz Csecsenföldrõl2010-09-02 09:53:04

A sámsoni kiválóság megsérült a nemzetközi viadalon, ezért nem lép ringbe Szoboszlón.

Az idõjárás ugyan nem fogadta kegyeibe a X. Hajdúszoboszlói Aquapark Futóversenyt, ennek ellenére közel ötszázan indultak a fürdõvárosban már hagyományosan megrendezett megmérettetésen.

A rendõrség a lopás áldozatait szintén igyekszik felkutatni.

A legendás bokszoló tiszteletére nemzetközi ökölvívótornát rendeznek Szoboszlón.

Nézze meg milyen programok várják Hajdúszoboszlón agusztus 20-án!

Sajtótájékoztatón mutatkoztak be vasárnap a Jobbik hajdúszoboszlói jelöltjei. Az önkormányzati testületek létszámának csökkentése következtében a megszokott 10 helyett, 8 egyéni körzet lesz

Idén is megrendezik a hajdúszoboszlói városi futónapot a repülõtéren, a X. Aquapark Futás augusztus 28-án (szombaton) 9 órakor kezdõdik.

Nem öncélúan indulunk az õszi önkormányzati választáson, a városért akarunk tenni – jelentette ki dr. Sóvágó László, az Összefogás Hajdúszoboszlóért és a Jövõért Egyesület elnöke csütörtökön délután, amikor bemutatta „csapatát” a Nelson étteremben tartott sajtótájékoztatón.

Milyen programokat kínál hajdúszoboszló Augusztusban?

Idén 29. alkalommal kerül megrendezésre a Kösely Kupa Díjugrató és Fogathajtó Lovasverseny.


Igazi fesztiválhangulat uralkodott a hajdúszoboszlói Bíbor Horse Lovasklub pályáján, ahol a pirkadattól napestig tartó rendezvényen közel félszáz csikós ejtette ámulatba a látogatókat és hozta a frászt a rendezõkre.

Immár harmadik alkalommal magyarul is jól beszélõ román rendõrök látnak el szolgálatot a város és a gyógyfürdõ területén, hogy a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság munkatársaival közösen szavatolják a nyári idegenforgalmi szezonban legnagyobb számban idelátogató román polgárok biztonságát.

Strandidõ Hajdúszoboszlón2010-08-03 09:30:02

Remek idõjárás köszöntött be a hétvégére, Hajdúszoboszlón ki is lehetett volna így tenni a megtelt táblát. Nézze meg a képeket és a videót!

Hajdúszoboszló is a Hortobágyi Tájegység része, régi pásztorhagyományokkal. Köztudott, hogy a pásztorhierarchia csúcsán a csikósok állnak, kikre lovas tudásuk, ügyességük, megjelenésük miatt mindenki felnéz.

Az esõs május és június lesújtotta a strandok üzemeltetõit. Szoboszlón ez jó alkalom volt arra, hogy kipróbálják, mennyire kelendõ az év elején átadott wellnes fürdõ, amit Aqua Palace névre kereszteltek.

« Előző « 5. oldal »  Következő »