2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Több száz mazsorettes táncolt nemrégiben a világhírû fürdõvárosban.

A szúnyoghálót kivágva jutott be egy hajdúszoboszlói lakásba 2010. július 9-re virradó éjszaka az a két férfi, akiket a helyszín közelében fogtak el a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság járõrei. A két gyanúsítottat a bíróság azóta már elõzetes letartóztatásba helyezte.

Válasszuk a hazait2010-07-19 09:17:41

Azt hiszem nem tévedek, egyre többen vagyunk, akik osztunk-szorzunk, majd úgy döntünk, idén nemcsak a számolást, de a nyaralást is fejben csináljuk, legalábbis a külföldit. Fabók Ágnes jegyzete

Riói hangulat kerítette hatalmába szombat délután a Szoboszlót, ahol ezrek vonultak fel a fürdõbált megelõzõ karneváli menetben.

A legjobbak között végeztek az Ifiház majorette csoportjai az országos versenyen.

A nagy hõség ellenére vagy miatt rengeteg turista keresi fel a napokban is Hajdúszoboszló városát. Nézze meg milyen érzés este a fürdõváros utcáin gondtalanul mulatni, sétálni, vásárolni, játszani. Nézze meg a képeket és a videót!

Az idei évben kicsit más lesz.

Szombaton reggel a Hõsök terén a menetközben mutatták meg tudásukat Hajdúszoboszlón az országos mazsorett verseny fiatal résztvevõi, délelõtt pedig a szabadtéri színpadon versengtek egymással.

Az utolsó vonat lekésése miatt gyalogosan indult haza Debrecenbõl Hajdúszoboszlóra egy angol férfi a magyar feleségéhez, de eltévedt; végül kifázva, egy ondódi dûlõben találtak rá – közölte szerdán Kelemen Éva rendõrségi szóvivõ.

A 2002. szeptemberében a Debreceni Egyetem Konzervatóriumának diákjaiból alakult rézfúvós együttes, csütörtökön este 19 órától ad koncertet Hajdúszoboszlón, a Hõsök terén.

Gyorsulás és õrület: ez mind Hajdúszoboszlón lesz, ahol elõször rendezik meg július 11-én délelõtt 10 órától a Róna Rally Sprintet.

Vasárnap kiderül, ki a legény a talpán, ugyanis a hajdúszoboszlói szabadtéri színpadon három régió erõs emberei küzdenek meg egymással a Hajdú Vitéz Kupa keretében.

Gyalogost gázoltak, karamboloztak, szekerek okoztak problémákat a Hajdú-Bihari közlekedésben szombaton.

Nem lesz sorban állás a Hajdúszoboszlói önkormányzatnál július 1-jén, ahogyan az ország egyetlen városában sem.

Három rendezvény kapcsolódik egymáshoz a hétvégén a szabadtéri színpad körül.

A hajdú-bihari katasztrófavédelemtõl egyelõre 22-en vesznek részt az árvízi mentésben a megyehatáron túl – tudtuk meg.

Hajdúszoboszló. A minõsítõ hangversenyek megyei sorozata kedden vette kezdetét, Hajdúszoboszlón. 22-én Berettyóújfaluban és Hajdúdorogon, 24-én Debrecenben folytatódik a megmérettetés.

Eddig minden eljárásban, minden vádpont alól felmentette a bíróság Tóth Lajos hajdúszoboszlói szállodatulajdonost, miközben az ügyében nyomozó rendõrök közül kettõt már rabosítottak, illetve további rendõrtisztek ellen is indulhatnak eljárások.

Illatszerüzletbõl lopott egy rendõr a Hajdú-Bihar megyei Hajdúszoboszlón. Az eset még január 12-én történt. A rendõr nem volt szolgálatban.

Csütörtökön meghalt a kórházban az a debreceni férfi, aki még augusztus 20-án szenvedett súlyos fürdõbalesetet Hajdúszoboszlón.

Négyszázhatvan résztvevõvel rendezte meg XVI.országos kongresszusát a Magyar Mûtõsasszisztensi Társulás Hajdúszoboszlón november 13-tól 15-ig. A Hotel Békében tartott háromnapos rendezvényen Hajdú-Bihar megyét huszonöt mûtõsnõ és mûtõssegéd képviselte.

« Előző « 6. oldal »