2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

balesetcikkbe1Debrecen - Emberéletet is követelt egy elõzés Berettyóújfalu és Mezõpeterd között. Kamion, kisbusz és személygépkocsi is ütközött.

Egy ember meghalt, hárman pedig életveszélyes állapotban kerültek kórházba valamilyen kábítószertõl Debrecenben. A drogárust már elkapták, de az még nem lehet tudni, hogy mennyien vettek tõle az anyagból.

Az ágynemû égett vasárnap délben egy húsz négyzetméteres, téglafalú, cserépfedésû lakóházban a debreceni Százszorszép utcában.

Amerikában már bevezették és hamarosan nálunk is új funkcióval bõvül a közösségi oldal.

Közérdekû munka kiszabására tett indítványt az ügyész.

Egy személy meghalt, négyen megsérültek, amikor két személygépkocsi és egy mikrobusz ütközött össze szerda reggel a 42-es számú úton - közölte a debreceni mentõszolgálat mentésvezetõje az MTI-vel.

 

Heteken át mérgezte, majd összekötözte és megszurkálta, végül felgyújtotta a férjét. Végignézte a haláltusáját, és megpróbálta eltüntetni a nyomokat. Most 30 éves, ha jól viseli magát, 65 éves korában szabadulhat.

 

 

Meghalt a világ legidõsebb nõje
Tokió, 2013. január 13., vasárnap (MTI) – 115 éves korában szombaton elhunyt Okubo Koto, aki a világ legidõsebb nõje volt – jelentette vasárnap a japán sajtó.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy nyerges vontatóból és pótkocsiból álló jármûszerelvény közlekedett a fõúton Karcag felõl Püspökladány irányába, amikor a szerelvény vezetõje (feltehetõen) késõn észlelte az elõtte forgalmi ok miatt lassító, több gépjármûbõl álló oszlopot. Ennek következtében hátulról neki ütközött a közvetlenül elõtte (fékezve) haladó tehergépkocsinak, amelyet az azelõtt lévõ jármûveknek tolt.

Kutya lõtt agyon embert2012-04-07 11:17:28

Kutya lõtt agyon embert Oroszországban, az eb gazdája 15 hónap börtönnel bûnhõdik.

Komádi – Vízbe fulladt egy 12 éves fiú csütörtök délután Komádi külterületén, a Sebes-Körösben – tájékoztatott pénteken Vezendi Jánosné rendõrségi szóvivõ.

Halálos baleset Bakonszegen2011-06-06 00:02:11

Bakonszeg - Tegnap délután Bakonszegen, az Ady Endre utcán egy személygépkocsi egyelõre tisztázatlan körülmény folytán fának ütközött.

A betegszállítók nagyon elkéstek, a kórházi várakozóhely huzatos volt, az asszony három nappal késõbb végzetes tüdõgyulladást kapott.

A rendõrség mesterlövésze halálos sebet ejtett azon a fegyveresen, aki helyi idõ szerint szerda kora délután hatolt be a Discovery Channel Washington környéki székházába, ahol három embert ...

Tegnap délután három fiatal a 42.sz. fõút közelében a Káló csatornában fürdõzött. A csatorna hídjáról ugráltak a vízbe, amikor egyikük (aki egyébként úszni nem tudott) a vízbe esett, majd elmerült.

Gyerekhalál a tornateremben2010-05-19 12:47:36
Egy dél-ukrajnai iskolában, testnevelés óra közben összeesett és meghalt egy 15 éves fiú - adta hírül szerdán a Szevodnya címû lap hírportálja. Osztálytársai szerint soha nem volt gond az egészségével.
Cáfol a rendõrség2009-09-10 14:48:29

Elrendelt egy második boncolást szombaton Michael Jackson családja, amely amerikai sajtójelentések szerint haragos és frusztrált a popsztár halálával kapcsolatos információk hiánya miatt. A család tagjai a Los Angeles északi részén lévõ Encino nevû külvárosban található birtokon tartózkodnak. A popsztár holttestét péntek éjszaka adta át a hatóság a családnak, amely az énekes földi maradványait ismeretlen helyre vitte.

Halálos füst Kismarján 2009-02-23 15:28:52

Valószínûleg füstmérgezés okozta a halálát vasárnap annak az 51 éves kismarjai férfinak, akinek a holttestére a tûzoltók találtak rá házában.

Kerékpáros férfit gázolt Csontos János országgyûlési képviselõ péntek este 19 óra körül Sárrétudvari külterületén. Az 50 év körüli biciklis kórházba szállítás közben belehalt sérüléseibe.

NAPLÓ A MINDENNAPOKRÓL 2008-11-21 19:12:02

 TEMETÉS, MINT CSALÁDI TALÁLKOZÓ.

Az utóbbi félévben túl sokszor kellett temetésre mennem. Túl sokan távoztak azok közül, akiket el kellett kísérnem az utolsó útjukra. Családtagok, jó ismerõsök, a szomszéd bácsi, ...és - a legfájdalmasabb mind közül - az édesapám. S közben rájöttem, hogy a temetés mára szinte az egyetlen olyan összejövetellé vált, ahol a tágabb család tagjai találkoznak.

« 1. oldal »  Következő »