2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Ingatlanpiac: valami van2012-07-15 20:39:34

Hajdú-Bihar – Noha Debrecen (az ország második legnagyobb városaként) az elmúlt évtizedekben szinte folyamatosan növekvõ lélekszámmal büszkélkedhetett, az ingatlan-beruházók most a hajdú-bihari megyeszékhelyen is inkább kivárnak – tájékoztatta a Naplót Geréb László, az OTP Ingatlanpont hálózat megyénkért is felelõs régióvezetõje.

Megmozdult az ingatlanpiac2012-04-16 10:42:45

Hajdú-Bihar, Magyarország – Továbbra is magas tranzakciószámot produkál az ingatlanpiac, annak ellenére, hogy két hónapja lezárult a végtörlesztési idõszak.

Az ingatlanpiaci ár- és forgalomesés elérte a mélypontját, és már a fellendülés jelei tapasztalhatók - derül ki az Otthon Centrum elemzésébõl. Ezt támasztja alá az új, forintalapú hitelkérelmek számának folyamatos növekedése is az OTP Banknál. Annak érdekében, hogy ebben a piaci környezetben nagyobb teret nyisson a lakáshitelek elérhetõségének, az OTP Bank szélesítette a hitelbírálat során figyelembe vehetõ jövedelmek körét.

Budapest, 2010. április 30. - Jelentõs változások elõtt áll az újépítésû lakások piaca, ami a szakértõk szerint már a közeljövõben lakásszám csökkenést és áremelkedést hozhat.

Zelei Zoltán - Elephant Holding

« 1. oldal »