2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Lesz jégesõ? Megdõl a melegrekord? Mennyi csapadék várható? Lesz lehûlés? Hogyan vigyázzunk magunkra a kánikulában? Mennyit igyunk? Kiket veszélyeztet legjobban a kánikula? Kiket a hõingadozás?

A héten is folytatódik a változékony idõ. Sok napsütésre és 34 Celsius-fokos melegre, de heves zivatarra, jégesõre, felhõszakadásra is számítani lehet. A hét végére mérséklõdik a nappali felmelegedés, néhol csak 20 fokig emelkedik majd a hõmérséklet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésében.

Jégesõ Bárándon2012-06-13 09:53:40


Báránd – Tegnap csúf arcát mutatta az idõjárás az egész megyében. Bárándon még jég is hullott, mint ahogy arról olvasónk videója is tanúskodik!

Csütörtökön a napsütés mellett erõteljes gomolyfelhõ-képzõdésre számíthatunk, délutántól szórványosan zápor, zivatar várható Debrecen és Hajdú-Bihar térségében is.

Zivatar, helyenként kisebb jégesõ zúdult le a megye több pontján szombat délután egy kelet felõl érkezõ szakadozott, regionális kiterjedésû zivatarlánc nyomán.

Letarolta a jég Bánrévét2010-07-05 09:53:37

Éjfélig már az egész ország területére narancssárga figyelmeztetést adtak ki.

« 1. oldal »