2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Álarcokat, maszkokat és kiszebábot készítettek, majd az utóbbit el is égették szombaton a Nagymacsi Közösségi Házban, ahol a résztvevõk farsangi fánkot is sütöttek, de nem maradt el a közös tánc sem a programból.

Nem csak gyerekeknek szóló kézmûves klubot szerveztek szombaton a DMK Ondódi Közösségi Házában.

Sirülnek-fordulnak a macsi nyugdíjasok a tûzhely körül, ahol ludaskása gõzölög és sült libamell serceg a Kismacsi Közösségi Házban.

A CSAT Egyesület és a Szociogramm Nonprofit Kft. közös együttmûködésben kialakította a Face to Face Fészek (3F) közösségi házat, ami szeptember 25-én 15 órától megnyitja kapuit a berettyóújfalui lakosság számára-adta hírül Bene Viktória.

A „Kerek Egy Ég Alatt” Óvoda és Bölcsõde dolgozói Iciri Piciri Népmese, Népzene, Néptánc Fesztivált rendeztek a Közösségi Ház nagytermében április 26-án.

 

A Közösségi Ház és Városi Könyvtár játszóházat szervezett, október 29-én, hétfõn az õszi szünetet élvezõ diákoknak.

 

 

A Városnap a régi helyén a Szabadidõ Központban lett megrendezve, de új elemekkel. A színpad felállítása az új helyen telitalálat volt a rendezõség – a Komádi Közösségi Ház és könyvtár, valamint az Önkormányzat részérõl. Új elem volt még a „Tiszta udvar, rendes ház” pályázat, valamint az íjász bemutató és verseny, amin a Furta-Zsáka Vata Törzs íjászcsoport vett részt.

 

Kézmûves játszóházba hívják az érdeklõdõket február 20-án Komádiban a Közösségi házba.

« 1. oldal »