2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

A közterületen tiltott helyen dohányzók ellen indítottak az idén legtöbbször eljárást a népegészségügyi szakigazgatási szervek. A különbözõ közforgalmú intézmények - a munkahelyek, vendéglátóhelyek - azonban szinte maradéktalanul betartják a nemdohányzók védelmérõl szóló törvény elõírásait - derült ki az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) éves összegzésébõl.

Illusztráció-HBN Archív
Debrecen – Május 6-án, azaz a jövõ hétfõn kezdik meg Debrecen közterületein a fûkaszálást. Csaknem harminc közmunkás dolgozhat majd a gyepek rendbetételén.

Budapest, 2011. október 12., szerda (MTI) – Az Országgyûlés jövõ heti, kétnapos ülésén megkezdi a szabálysértésekrõl szóló törvény módosításának általános vitáját. A törvénymódosítás értelmében elzárással, vagy akár 150 ezer forint bírsággal is sújtható, ha valaki fél éven belül kétszer “életvitelszerû lakhatásra” használ közterületet.

Csütörtöki testületi ülésén módosította az önkormányzat képviselõ testülete a helyi környezetvédelmérõl szóló rendeletét – tájékoztatta portálunkat Muraközi István.

« 1. oldal »