2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Lángossal fogadták a debrecenieket Konyáron, de nem ez volt az egyetlen érdekesség. Megye II., déli csoport, szombat.

A létavértesi rendõrök egy román férfival szemben intézkedtek Kismarja közelében, akirõl megállapították, hogy áttévedt az országhatáron.

Határsértõket fogtak2014-11-10 12:58:31

Nem rendelkeztek úti okmányokkal a magyar-román határon hõkamerán észlelt férfiak.

Elõre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberölés bûntettének kísérlete miatt Á. L. vádlott fiatalkorúak börtönében letöltendõ szabadságvesztés büntetését 12 évrõl jogerõsen 10 évre enyhítette a Debreceni Ítélõtábla Elek Balázs vezette tanácsa kedden – közölte az ítélethirdetés után a táblabíróság szóvivõje az MTI-vel.

Kismarja –  A Berettyó folyó töltésén akart felmenni traktorjával egy gazda Kismarja határában, amikor a jármû felborult és maga alá temette az 50 év körüli férfit – tájékoztatott Sütõ János, a debreceni mentõszolgálat mentésvezetõje.

Közveszély okozás bûntettének megalapozott gyanúja miatt õrizetbe vette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság, Á. L. 16 éves kismarjai fiatalkorú férfit, aki két gyermekkorú társával 2012. 08. 26-án éjjel egy kismarjai lakóház tetõszerkezetét benzinnel leborították, majd meggyújtották azért, amiért pár nappal a cselekmény elõtt a fiatalkorú elkövetõt a ház tulajdonosa dinnyelopáson érte tetten.

 

Kismarja - A helyiek arra keresik a választ a pénteki falugyûlésen, miért hagyták, hogy megtörténjen a “válás”.

 

 

Halálos füst Kismarján 2009-02-23 15:28:52

Valószínûleg füstmérgezés okozta a halálát vasárnap annak az 51 éves kismarjai férfinak, akinek a holttestére a tûzoltók találtak rá házában.

« 1. oldal »