2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Orbán Viktor utasítására tovább épül a mûszaki határzár; dél után immár keleten is.

Kilenc gyereket és huszonöt felnõttet kellett átmenetileg a helyi sportcsarnokba küldeni Létavértesen, mert egy átvágott vezetékbõl szivárog a gáz.

Hamis igazolványt adott át2015-05-10 10:41:40

A Létavértesi Határrendészeti Kirendeltség rendõrei elfogtak egy román állampolgárt a létavértesi határon.

A létavértesi rendõrök egy román férfival szemben intézkedtek Kismarja közelében, akirõl megállapították, hogy áttévedt az országhatáron.

A létavértesi határrendészek ellenõrzése alatt kiderült, hogy a Mercedes típusú személygépkocsit a német hatóságok körözik.

Az égig érõ fa alatt2015-04-09 08:34:53

Kilenc település 10 általános iskolájának ékes szavú tanulóit látta vendégül Konyár a múlt héten kedden az immár 12. alkalommal megrendezett „Égigérõ fa” Járási Mesemondó versenyen.

A megye több részén 400 négyzetméter kiterjedésûtõl 5 hektár méretû avartüzekhez hívták a katasztrófavédelem munkatársait a hétvégén - tájékoztatott Madai Petra szóvivõ.

A település 71 önkéntes véradóját köszöntötték a Városháza dísztermében a napokban.

A Debreceni Rendõrkapitányság az elmúlt napokban két – jármûvezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt folytatott – nyomozást is befejezett.

Segítségnyújtás elmulasztásának bûntette miatt emelt vádat a Debreceni Járási Ügyészség az ellen a büntetett elõéletû férfival szemben, aki Létavértes külterületén a lovasfogatával készült a földútról felhajtani az aszfaltozott útra, de a keresztezõdésben nem adott elsõbbséget egy érkezõ teherautónak.

Vádemelést javasolnak a rendõrök azzal a három létavértesi nõvel szemben, akik gyermekeik miatt verekedtek össze.

Létavértes és Újléta között, a 4807. számú út mellett igazoltatták a rendõrök a hat iráni állampolgárt.

Három afgán állampolgárt fogtak el a létavértesi rendõrök Pocsajon.

Elkészült a levesbevaló csigatészta a hétvégén: a dolgos kezûek egész nap gyúrták, nyújtották és tekerték a tésztát.

Debrecen – Nem csupán Mikepércsen tiltotta meg a csapvíz ivását a tisztifõorvos, hanem egy sor másik megyei településen is.

Létavértes, Földes - A termelõk állítják, hogy a cég azonnali fizetést ígért, az igazgató szerint azonban szó nem volt errõl.

 

Határrendészeti hírek Hajdú-Biharból
Hajdú-Bihar – Nézze meg, hogy milyen esetek történtek a Hajdú-Bihari határszakaszon!

 


Labdarúgás – Veretlenül nyerte meg a megyei harmadosztály idei bajnokságát a Létavértes SC ’97 II. csapata.

Megye III-as eredmények2012-06-05 10:25:08


Tekintse meg a megye III-as labdarúgó mérõzések eredményeit!


A román fél a határforgalom ellenõrzésében jelentõs szigorításokat vezetett be, mely miatt az Ártándi Közúti Határátkelõhelyen nagymértékben lassult a határforgalom, ezért kérjük a 7,5 tonna feletti tehergépjármûvek vezetõit, hogy elindulás elõtt tájékozódjanak a magyar-román határviszonyokról.

Derecske, Létavártes - Menyhárt Károly szerint ez a döntés nemcsak Létavértest érinti hátrányosan.

Új tanulási formák elterjesztése, és a készségek fejlesztése - ez volt a célja Létavértes és Derecske közös pályázatának. A 100 millió forint uniós támogatásból hátrányos helyzetû gyerekeknek és felnõtteknek szerveztek szakköröket, táborokat és tanfolyamokat.

Létavértes és Derecske közösen nyújtott be pályázatot közmûvelõdési feladatok ellátására, melynek keretében önerõ nélküli, százmillió forint támogatásban részesültek. A pályázat eddigi eredményeirõl Derecskén a Mûvelõdési Központ és Könyvtár igazgatója, Dr. Fülepné Sipos Ilona Eszter számolt be.

« 1. oldal »