2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Április 16-ától megszûnik a Tesco Mobile. Az ügyfeleket a Vodafone veszi át. Az elõfizetõknek nem lesz sok teendõjük. A Lidlnek is van mobilja, a Blue Mobile, de a Lidl nem gondolkodik a megszûnésen, hanem fejleszt.

Sokan szeretik este, az ágyban fekve böngészni az okostelefonjaikat, szakértõk szerint azonban ez a szokás káros az egészségre. A gyártóknak gondolniuk kell a felhasználók alvásigényére.


Kedd hajnalra, 12 órán át tartó maratoni tárgyalás után megszületett a megállapodás Brüsszelben az EU soros lett elnöksége és az Európai Parlament között arról, hogy az Európai Unióban eltörlik a barangolási vagyis roamingdíjakat 2017. június 15-tõl.

Beméri a NAV a mobilunkat2015-06-11 10:56:17

Mobiltelefonok bemérésére és blokkolására alkalmas felszerelést vásárolt a NAV. Közel tizenötmillió forintjába került az adóhivatalnak a beruházás, további kétmillióért nyomrögzítõt is vettek.

Új szabályozás értelmében az elõfizetõnek 14 napos próbaidõ után lehetõsége lesz elállni a szerzõdéstõl, ha a szolgáltatás elérhetõsége, megfelelõ minõsége nem biztosított. Ez kiterjed a mobiltelefon, mobilinternet és a televíziós szolgáltatásra is. A mobilszolgáltatókkal szerzõdõ ügyfelek kiszolgáltatottságát akarja csökkenteni az NMHH az új rendeletével – mondta a hatóság elnöke, Karas Monika a Kossuth Rádióban.

Mudri László nemrég egy nemzetközi mobiltelefonos fotóversenyen diadalmaskodott.

A modern kor zsebórája2015-03-11 18:36:01

Az óra érintõkijelzõs, gyönyörû és szórakoztató, mellesleg telefonálni is lehet vele.

Egy háztartásban átlag három távirányító biztos kallódik, de mostantól elég lesz helyettük egy telefon.

A mobiltelefon kellett neki2015-02-12 09:34:40

A rendõrök elfogtak és õrizetbe vettek egy 14 éves fiút, aki a gyanú szerint egyeki otthonában fosztotta ki a sértettet.

Magyarországon a hagyományos mobiltelefonok vannak többségben, bár az okoskészülékek aránya és ezzel együtt a mobilinternet-elõfizetések száma is tovább nõtt 2014-ben - derül ki a Kutatópont Kft. szerdán közzétett reprezentatív felmérésébõl.

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. kedden elindította az új autópálya-matricák, köztük az éves megyei e-matricák mobiltelefonon keresztüli értékesítését - közölte a társaság kedden az MTI-vel.

A Debreceni Rendõrkapitányság járõrei egy órán belül elfogták a kifosztás bûntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 65 éves férfit.

A szolgálatot ellátó rendõrök a tegnapi nap folyamán 3 személyt értek tetten bûncselekmény elkövetésén, és összesen 20 személyt állítottak elõ.

Egy új tanulmány szerint befolyásolja a spermiumok minõségét a nadrágzsebben hordott mobiltelefon.

A kezdeményezett hívások díja 2014. július 1-jétõl majdnem 19 százalékkal, a fogadott hívásoké megközelítõleg 27, az SMS-küldéseké 23 százalékkal csökken.

A DKV Zrt. új szolgáltatása a Debreceni közösségi közlekedés szolgáltatási színvonalának fejlesztése címû (ÉAOP-3.1.4/A-09-2009-0001 azonosítószámú) EU által támogatott pályázat keretén belül valósult meg.

július 1-jétõl tovább csökkennek az Európai Unió, valamint Izland, Norvégia és Lichtenstein területén a mobiltelefonálás, az SMS-küldés és a mobilinternetezés díjai.

Elõrejelzések szerint 2015-ben a mobil-elõfizetések száma meghaladja a Föld lakosainak számát. Az idén az elsõ negyedévben globálisan 120 millióval gyarapodott az új mobil-elõfizetések száma, egy év alatt pedig 7 százalékos volt a növekedés - derül ki az Ericsson kedden ismertetett legfrissebb mobilitási jelentésébõl.

Idén nyáron ismét csökkennek a roamingdíjak a külföldi mobilhasználat költségeit mérséklõ európai roamingszabályozás értelmében, a legnagyobb mértékben az adatforgalmazás ára csökken az EU-n belül.

Lehetséges, hogy a mobiltelefonok egészségkárosító hatása nagyobb, mint eddig vélték: aki havonta 15 óránál többet használja beszélgetésre a készülékét, annál növekszik az agydaganat egy fajtájának a kockázata.

A gyártók lényegtelen extrákkal pakolják tele csúcsmobiljaikat, mert már nem tudnak mit fejleszteni rajtuk. Az idén már az lesz a menõ, ha egy telefon nemcsak jó, de olcsó is.

Itt az napelemes mobil, ami elképesztõen jól néz ki. A rejtett kivitelû szolárcellákat egyelõre csak luxuskészülékben lehet elérni.

Elsöprõ többséggel megszavazta az Európai Parlament azt az átfogó távközlési reformcsomagot, mely eltörli az EU-n belüli a külföldi mobilhasználat extra költségeit.

2017-tõl kötelezõ lesz az egységes microUSB telefon- és tablettöltõ a teljes Európai Unióban.

Okostelefon után okostévében találja meg a Google az Android piaci növekedésének motorját.

« 1. oldal »  Következő »