2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Nagy lehetõség elõtt állnak csapataink: a HTE és az Újfalu is a kupacímre hajt.



Kupameccsel kezdi az évet az Újfalu

Berettyóújfalu – A Csömör otthonába látogat hétfõn este a Mezei-Vill.

Bravúr lenne a pontszerzés2014-11-19 11:02:04

Berettyóújfalu – Szerdán, a Barcelona ellen kezdi meg szereplését a Futsal Cup elitkörében a Mezei-Vill.

Az MVFC befejezte, a DEAC még küzd
Vereséggel zárták a bajnokságot az újfaluiak, a debreceniek számára a legutolsó esély következik.

Gólszegény meccsen gyõzött a Mezei-Vill
A felsõ ági rájátszás második fordulójából elhalasztott Colorspectrum Aramis elleni mérkõzését pótolta be pénteken este az MVFC Berettyóújfalu.

Berecz Zsolt újfent oroszlánrészt vállalt, a futsalos ezúttal négyszer volt eredményes.Hajdú-Bihar – Akár a rájátszás elsõ fordulójában, a hajdúságiak ismét nyertek a Szeged és a Veszprém ellen.

Mindkét hajdúsági futsalcsapat rangadó elõtt áll
Az Újfalu Szegedre látogat, míg a DEAC Veszprémben vizitál hétfõn.

Futsal. A Galaxis NFE vendégeként Csömörön lép pályára vasárnap délelõtt – 10 óra 20 perckor – az MVFC Berettyóújfalu élvonalbeli nõi csapata.

Csúcsrangadón a Mezei-Vill2012-02-23 13:33:04


Futsal - A bajnoki tabella elsõ helyezettjével, a Rába ETO-val játszik csütörtökön az MVFC Berettyóújfalu.


Futsal – Helyreteheti a DEAC Armada elleni fiaskót az MVFC Berettyóújfalu hétfõn; este fél nyolckor hazai pályán, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban szerepel a bihari együttes, vendége pedig a MAFC BME Docler Akadémia lesz.


Futsal – Igazi rangadó várt az elmúlt hét végén az MVFC Berettyóújfalu nõi élvonalbeli futsalcsapatára: a Ferencváros otthonában léptek pályára Pallai Gábor vezetõedzõ tanítványai, azaz a tabella negyedik és ötödik helyezett alakulata találkozott egymással.


Futsal – Az MVFC Berettyóújfalu együttesét fogadta a DEAC Armada a férfi élvonalbeli futsalbajnokságban hétfõ este a Hódos Imre-sportcsarnokban.


Futsal – Igazi hajdú-bihari rangadót rendeznek hétfõn a férfi elsõ osztályú futsalbajnokságban: a DEAC Armada az MVFC Berettyóújfalut fogadja a Hódos Imre-sportcsarnokban hétfõn 18 óra 30 perckor. Ha csak önmagában a felek tabellán elfoglalt helyét nézzük, már akkor is érdekes összecsapásra számíthatunk…

Szerdán újabb MVFC-meccs2012-01-24 09:30:33

Ezúttal a Magyar Kupában lépnek pályára a férfi futsalosok. Ezen a héten sem maradunk futsal nélkül, az MVFC Berettyóújfalu az Üllõ FC Csõ-Montage ellen lép parkettre január 25-én.   A találkozó 19 óra 30 perckor kezdõdik a Pálfi István Rendezvénycsarnokban


Futsal – A tabella élén várja a tavaszi folytatást az MVFC Berettyóújfalu elsõ osztályú férfi futsalcsapata; az elmúlt idény bajnoki ezüstérmesét nyár óta új mester irányítja.

Õszi elsõ a Mezei-Vill2011-11-30 17:40:22


Berettyóújfalu - Szezonbeli utolsó mérkõzésüket is megnyerve az élen zártak a berettyóújfaluiak.

 

Berettyóújfalu - Gyõzött az MVFC Berettyóújfalu férficsapata szerda este a futsal Magyar Kupa második fordulójában. A bihariak hazai pályán, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban diadalmaskodtak a Gödöllõi Bikák ellen 6–2-re.


Berettyóújfalu – A hazaiak szép sikert arattak a már-már mumusnak számító gyõriek ellen.


A Kiskunfélegyházán megszerzett elsõ gyõzelem után hazai pályán játszik az MVFC.

« 1. oldal »