2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 


Berettyóújfalu – Gólzáporos gyõzelmet aratott a Mezei-Vill FC csapata hétfõ este a férfi futsal NB I-ben: a berettyóújfalui Pálfi István Rendezvénycsarnokban lejátszott mérkõzésen 11-1-re nyertek a házigazdák az Újszegedi TC ellen.


Futsal – A bajnokság tizenkettedik fordulójában lép pályára e hét végén – egészen pontosan vasárnap este fél hétkor – az MVFC Berettyóújfalu elsõ osztályú nõi futsalcsapata.


Futsal - A berettyóújfaluiak 7–2-re gyõztek az Üllõ FC Csõ-Montage ellen a párharc második meccsén.


Futsal - A berettyóújfaluiak egygólos hátrányban zárták az elsõ, idegenbeli meccset.


Futsal - Budaörsön, a Colorspectrum Aramis otthonában lép pályára az MVFC Berettyóújfalu.


Futsal - Szép gyõzelemmel kezdte a 2012-es esztendõt az MVFC Berettyóújfalu nõi futsalcsapata. A bihari lányok a Szegedi Boszorkányokat látták vendégül a hét végén a Pálfi István Rendezvénycsarnokban a bajnokság tizedik fordulójában, és simán, 5–0-ra diadalmaskodtak a vendégek felett.

Futsal - A Szegedi AK Boszorkányok ellen lép elõször pályára idén tétmeccsen a Mezei-Vill nõi csapata.

Futsal - A berettyóújfaluiak az utolsó percben kapott góllal szenvedtek vereséget.

Futsal. Tavaszra beérik az a munka, amelyet nyáron kezdett meg a fiatal vezetõedzõ, Turzó József az MVFC Berettyóújfalu férficsapatánál – vélekedik Mezei József, az egyesület elnöke, aki bizakodva várja a következõ hónapokat, ugyanakkor úgy véli, gazdasági szempontból a 2012-es esztendõ még most véget érõ évnél is nehezebb lesz. A sportvezetõvel a Napló szerkesztõségében beszélgettünk.

Futsal - Nem sikerült továbbjutni a Magyar Kupa harmadik fordulójában az MVFC Berettyóújfalu nõi csapatának; a lányok hazai pályán mérkõztek meg a Miskolci Szabadidõközpont Vénusz együttesével, ám 7–2-re az esélyesebb – a bajnoki tabellát is vezetõ – vendégek nyertek a találkozón.

Nem jelent meg a Vesta2011-12-07 14:07:20

Futsal - Õszi utolsó bajnoki meccsét játszotta volna a Mezei-Vill nõi csapata december 3-án, szombaton a Vesta SE ellen.

Õszi elsõ a Mezei-Vill2011-11-30 17:40:22


Berettyóújfalu - Szezonbeli utolsó mérkõzésüket is megnyerve az élen zártak a berettyóújfaluiak.

Berettyóújfalu, Tolna – A nyolcadik forduló következik a nõi futsalosok küzdelemsorozatában. A mezõny hajdú-bihari gárdája, a pillanatnyilag ötödik helyen álló Mezei-Vill a Tolna-Möszi FSE csapatának otthonában vizitál, az összecsapásra vasárnap 17 órától kerül sor.


Futsal - A nyertes elsõ félidõ után végül döntetlennel kellett megelégednie az MVFC-nek.


Futsal – Múlt heti, Nagykátával szemben aratott nagyarányú, 16–2-es gyõzelmének köszönhetõen az élre ugrott a Mezei-Vill, tehát a berettyóújfaluiak az elsõ hely birtokában várják a hétfõn este fél nyolckor kezdõdõ Üllõ FC Csõ-Montage elleni meccsüket.

Berettyóújfalu - Turzó József tanítványai Csömörön gyûjtötték be a három bajnoki pontot.

 

Berettyóújfalu - Gyõzött az MVFC Berettyóújfalu férficsapata szerda este a futsal Magyar Kupa második fordulójában. A bihariak hazai pályán, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban diadalmaskodtak a Gödöllõi Bikák ellen 6–2-re.


Berettyóújfalu – A hazaiak szép sikert arattak a már-már mumusnak számító gyõriek ellen.


Futsal – Lendületet adott a Kiskunfélegyházán aratott gyõzelem a Mezei-Vill FC nõi elsõ osztályú csapatának, hiszen az élvonalbeli újonc szombaton hazai pályán újra diadalt aratott! Mégpedig kiváló ellenfél, a Ferencváros ellen nyert 6-5-re a Pálfi István Rendezvénycsarnokban, ahol elõször ünnepelhetett NB I-es sikert.


Futsal - Elsõ élvonalbeli gyõzelmének örülhetett az MVFC Berettyóújfalu nõi futsalcsapata a hét végén; ráadásul idegenben szerezte meg a három pontot az együttes.

Berettyóújfalu - Kiskunfélegyházán vendégszerepel vasárnap az MVFC nõi élvonalbeli futsalcsapata. Pallai Gábor vezetõedzõ tanítványai két hét szünet után lépnek újra pályára a bajnokságban.

A megyében az MVFC az úr2011-10-05 05:46:59


Futsal - A berettyóújfalui alakulat 6-1-re kiütötte a DEAC együttesét.


Futsal - A Szeged után a Haladás is „megtréfálta” a bajnoki ezüstérmes MVFC-t.

Elsõ bajnoki meccsét játssza az MVFC az új hazai pályáján.

Futsal - Nehéz helyzetben várja a finálé harmadik meccsét a sérülésekkel sújtott MVFC.

« Előző « 3. oldal »  Következő »