2024. április 19. Péntek, Emma.
 


Magyarhomorog – Öröm, jókedv jellemezte a már második alkalommal megrendezett Magyarhomorogi nyugdíjas baráti és kulturális találkozót.

Hajdú-Bihar - Az elöregedõ kistelepüléseken szívesen látnák a tisztességes életet élõ devizahiteleseket.

 


Magyarhomorog – „Meggyógyult Magyarhomorog egyik ékköve az 1894-ben épült református temploma” – mondta prédikációjában Nagy Zsolt a Bihari Református egyházmegye esperese, abból az alkalomból, hogy ünnepi istentiszteletre gyûltek össze a település és a környék református hívei.


 

Szép karácsonyi ajándékot tudhat magának 155 magyarhomorogi család. Energiatakarékos háztartási gépeket kapnak az elkövetkezõ héten – jelentette be Barabás Károlyné polgármester az érintettek elõtt.

A napok óta tartó esõzések komoly gondokat okoznak a dél-bihari településen, Magyarhomorogon is. Vitányi István a térség országgyûlési képviselõje a helyszínen tájékozódott.

A magyarhomorogi Török Mihálynak négy éve nincs állandó munkahelye, most öt hónapig éppen a közhasznú foglalkoztatás jelent a családnak némi aprópénz.

Új állatorvos tûnt fel Dél-Biharban az utóbbi idõben. A gazdák még csak most ismerkednek a barátságos fiatalemberrel. Interjúnkban arra kértük, hogy mutatkozzon be az itt élõknek.

A mai naptól a polgárõrség is védi Magyarhomorog települést -jelentette be Nagy Barna polgármester azon az összejövetelen, amelyen az az 54 fõ is megjelent, akik a helyi polgárõr egyesületnek lettek a tagjai.

« Előző « 2. oldal »