2024. április 24. Szerda, György.
 

 

A lámpagyár látványterve
Berettyóújfalu – Korábban többször beszámoltunk arról, hogy Berettyóújfaluban 1,6 milliárd forintos, ötven százalékban támogatott LED-lámpagyár épül a Mezeivill Kft. beruházásában.

 

Futsal. Tavaszra beérik az a munka, amelyet nyáron kezdett meg a fiatal vezetõedzõ, Turzó József az MVFC Berettyóújfalu férficsapatánál – vélekedik Mezei József, az egyesület elnöke, aki bizakodva várja a következõ hónapokat, ugyanakkor úgy véli, gazdasági szempontból a 2012-es esztendõ még most véget érõ évnél is nehezebb lesz. A sportvezetõvel a Napló szerkesztõségében beszélgettünk.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) küldöttei közé választották a közelmúltban Mezei Józsefet, a berettyóújfalui Mezei-Vill FC elnökét. A megbízatás egy esztendõre szól – tudtuk meg a sportvezetõtõl.

A bajnoki címért harcolnak2010-12-13 18:12:52

A Mezei-Vill a bajnokság második helyén áll az õszi idény végén.

Olvasónk által korábban feltöltött "Új Polgármester jelölt Berettyóújfaluban?" címû cikkre megérkezett az érintett válasza, melyet alább közlünk.

Elkészült az a tanulmánykötet Berettyóújfaluban, amelyen már hónapok óta dolgozott a spanyol szakember, Federico Vidal Montaldo, akivel a januári, hazai rendezésû futsal Európa-bajnokság után került munkakapcsolatba a Mezei-Vill.

« 1. oldal »