2024. április 24. Szerda, György.
 

Futsal - A Nyíradonyi Huszárok Futsal együttese nyerte azt a felkészülési mérkõzést, amelyet Berettyóújfaluban rendeztek meg. A hazaiak – a Mezei-Vill FC csapata – a közelmúltban átadott Pálfi István Rendezvénycsarnokban fogadta Kozma Mihály alakulatát, a találkozón 4–1-re a vendégek gyõztek.

Futsal - Akárcsak egy évvel korábban, ismét a bajnokság második helyén végzett a Mezei-Vill FC élvonalbeli férficsapata.

Futsal - A Rába ETO harmadik meccsét is megnyerte a férfi élvonalbeli futsalbajnokság döntõjében a Mezei-Vill ellen – a Gyõrben csütörtök este megrendezett találkozó végeredménye 3–1 (a félidõben 2–1) –, így megvédte bajnoki címét.

Futsal -

A Mezei-Vill mindhárom találkozón legyõzte a Ferencváros gárdáját.

Futsal - Megnyerte a másodosztályú bajnokságot az MVFC Berettyóújfalu nõi együttese, mely újoncként indult õsszel az NB II-ben!


Futsal. Megnyerheti a másodosztályú bajnokságot az MVFC nõi futsalcsapata – újoncként – a hét végén: Berettyóújfaluban rendezik meg az utolsó fordulót a felsõágon.

Futsal - Magabiztosan nyerte az elõdöntõ elsõ mérkõzését – a párharc három gyõzelemig tart – a Mezei-Vill FC a férfi élvonalbeli futsalbajnokságban a Ferencváros gárdája ellen.

Futsal - A bajnokság utolsó elõtti állomása következik az MVFC Berettyóújfalu NB II-es nõi csapata számára az elõttünk álló hét végén.

Gólzáporos gyõzelemmel indította a rájátszást – egyúttal feledtetve a húsvétvasárnapi kupadöntõben elszenvedett súlyos vereséget – a Mezei-

Vill FC a férfi élvonalbeli futsalbajnokságban.

Futsal - Rába ETO elsöprõ gyõzelmével ért véget a férfi futsal Magyar Kupa-sorozat: a gyõriek az MVFC Berettyóújfaluval játszottak a húsvétvasárnapi, gyöngyösi fináléban, és 9-0-ra gyõztek a bihari alakulat ellen.

A bajnoki címért harcolnak2010-12-13 18:12:52

A Mezei-Vill a bajnokság második helyén áll az õszi idény végén.

Nem játszik október 25-én, hétfõn este a Mezei-Vill FC csapata futsalbajnoki mérkõzést a Kabos Endre Sportcsarnokban.

Július 23-án kezdi meg a felkészülést a következõ bajnoki idényre a Mezei-Vill FC; a pontvadászat szeptember elején indul.

« Előző « 2. oldal »