2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Az elsõ évben ingyen lehet majd átállni rá, lecserélik benne az Internet Explorert és felismeri majd a beszédet. A Windows 10-nek minden esélye megvan arra, hogy jó legyen, sokan ki fogják próbálni.

Forradalmi újítással lép a piacra a Microsoft, elõször angol és spanyol nyelveken.

A kormányzati e-egészségügyi programokba illeszkedõ stratégiai megállapodást kötött a fõvárosi Uzsoki Utcai Kórház és a Microsoft Magyarország Kft. kedden Budapesten.

Megszûnik a Messenger2013-02-19 09:47:49

A Microsoft áprilisban átszoktatja a felhasználóit a Skype-ra, nincs apelláta.

A Microsoft Live Messenger szoftverének helyét a tavaly felvásárolt Skype veszi át - értesült a The Verge amerikai technológiai hírportál.

Október végén kerül kereskedelmi forgalomba a Microsoft új operációs rendszere, a Windows 8 - jelentette be Tami Reller pénzügyi igazgató a Microsoft éves partneri konferenciáján Torontóban.

Budapest, 2012. július 17., kedd (MTI) – A Microsoft vezérigazgatója, Steve Ballmer bemutatta az új Microsoft Office irodai szoftvercsomag felhasználói próbaverzióját – tájékoztatta a Microsoft kedden az MTI-t.


Vékony és könnyû lesz az otthonra szánt tablet
Nagyjából egy évtized után volt képes elõrukkolni a Microsoft olyan táblagéppel, amelyet valószínûleg nem lesz kínszenvedés használni. Megfelelõ áron a Surface olcsóbb változata az iPad komoly riválisa lehet, a drágábbik modell azonban nagyban hasonlít egy hagyományos laptopra.


A Microsoft számítástechnikai óriás két éven belül fokozatosan felhagy a Windows XP operációs rendszer terméktámogatásával, a felhasználóknak rendszereik újabbra cserélését ajánlja.

Bár a Windows 7 legfõbb újításai közt szerepelt az okosabb energiagazdálkodás, több felhasználó is akkumulátorral kapcsolatos problémákat jelzett a gyártó felé.
Február 15-tõl figyelmeztetõ ablakok idegesítenek majd, márciustól kétóránként leállítja a gépet, és júniustól egyáltalán nem indul el a Windows 7 utolsó ingyenes próbaverziója
« 1. oldal »