2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Mudri László nemrég egy nemzetközi mobiltelefonos fotóversenyen diadalmaskodott.

Az alkalmazottak nem szórták ki a vetõföldre a rájuk bízott pétisót, hanem egy részét eladták.

Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendõrség tudomására. A szolgálatot ellátó állomány összesen 7 személyt fogott el, ebbõl 4 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján, 3 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten. 12 személyt állítottak elõ, köztük 2 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Tekintse meg a felszámolás alatt lévõ Hajdú-Bihar megyei cégek legfrissebb listáját!

A nyomozók Debrecenben, a Homokkerti felüljárón megtalálták a tegnap délután eltûnt 24 éves mikepércsi férfit.

Árokba hajtott egy személyautó Mikepércs északi határánál.

Zokogva hallgatta az ítéletet a nem jogerõsen öt év hat hónap börtönre ítélt vádlott.

Lakóháznak csapódott Mikepércs belterületén egy személyautó hétfõn, négyen megsérültek - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

A mikepércsi tanodában tanuló 35 hátrányos helyzetû gyerek karácsonyát szeretné szebbé tenni a Debreceni Egyetem Hatvani István Szakkollégiuma.

Az Árpád téren oszlopnak rohant egy 4 utast szállító autó. A balesetben ketten könnyebben sérült, egy személyt pedig a tûzoltóknak kellett kivágnia a jármûbõl.

Mikepércsen is koszorúztak2014-10-27 08:12:01

A Mikepércsi Hunyadi János Általános Iskola és AMI 8. osztályos tanulóinak mûsorával, Pajna Zoltánnak, a megyei közgyûlés elnökének beszédével, majd a Templomkertben tartott koszorúzással emlékeztek a település lakói az 58 évvel ezelõtti eseményekre.

Mikepércsen is koszorúztak2014-10-24 12:49:26

A Mikepércsi Hunyadi János Általános Iskola és AMI 8. osztályos tanulóinak mûsorával, Pajna Zoltánnak, a megyei közgyûlés elnökének beszédével, majd a Templomkertben tartott koszorúzással emlékeztek a település lakói az 58 évvel ezelõtti eseményekre.

Kerékpárút épül Debrecen és Mikepércs között, a beruházást 485,5 millió forinttal támogatja az Európai Unió és a magyar állam – közölte a debreceni polgármesteri hivatal sajtóreferense kedden az MTI-vel.

A környékbeli települések nyugdíjas klubjainak közremûködésével pödörték a csigát, a helyi lakodalmak elengedhetetlen levestésztáját a Mikepércsi Õszidõ Egyesület Nyugdíjas Klub tagjai a közelmúltban rendezett II. Csigacsináló alkalmával.

A gázvezetéken huzakodtak2014-04-22 19:18:08

Egy elhúzódó tulajdonjogi bejegyzés és egy gázvezeték áthelyezése okoz problémát.

Debrecen – Nem csupán Mikepércsen tiltotta meg a csapvíz ivását a tisztifõorvos, hanem egy sor másik megyei településen is.

A 47-es fõúton Mikepércs és Sáránd között a 17-es km közelében egy kisteherautó kamionnal ütközött össze, a fél útpályát lezárták.

Baleset a 47-es úton2012-09-07 09:41:34

Ma reggel baleset történt a 47-es számú fõúton Debrecen és Mikepércs között. A 8-as kilométerszelvénynél egy személygépkocsi fának csapódott, a  fél útpályát lezárták, rendõrök irányítják a forgalmat. Aki Debrecenbe indul hosszabb menetidõvel számoljon!

Ha az idõjárás is úgy akarja, akár a nyár közepére betemethetik azt a Mikepércstõl északkeletre található hatalmas bányagödröt, amelyet évtizedeken át használtak szennyvízürítõként, és évekkel ezelõtti bezárása ellenére is sokan odahordják a szemetüket a mai napig.

A november 18-ai támadással is azt a 36 éves kisújszállási férfit gyanúsítják, aki hétfõ délelõtt élesre töltött, duplacsövû vadászpuskával rabolt 80 ezer forintot a mikepércsi Hajdú Takarékszövetkezetbõl

Szerdán délelõtt fél tíz körül egy sötét ruhás, símaszkos férfi fegyverrel kényszertette a mikepércsi Hajdú Takarékszövetkezet munkatársait a pénz átadására, akik ezt meg is tették. Olvasson tovább a cikkbõl megtudhatja mennyit zsákmányolt az elkövetõ!

Mikepércs – A Guiness-rekordok könyvébe szeretne Mikepércs bekerülni, mégpedig azzal, hogy 500 pár táncolja el a mikepércsi csárdást az augusztusi falunapon.

« 1. oldal »