2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

A legjobbak között végeztek az Ifiház majorette csoportjai az országos versenyen.

Egyelõre nem rendeltek el Miskolcon és Borsod megyében. Az ügyvezetõ önkormányzati miniszter szerint a központi vis maior alapból bármilyen segítséget meg tudnak adni ugyanis a településeknek ...
Halálos áldozat Miskolcon2010-05-17 08:57:49
Miskolcon a legsúlyosabb a helyzet. Az árvíz egyre jobban közelít az a belvároshoz. A felhõszakadás miatt megáradt Szinva patak kilépett a medrébõl és mindent vitt, ami az útjába került. Egész városrészek kerültek víz alá.

Feltehetõen világháborús lövedéket találtak egy lakatlan családi ház pincéjében szerda reggel Miskolcon a Budai József utcában.

Jelentõs értékre elkövetett sikkasztás gyanúja miatt hallgatott ki szerdán a rendõrség egy monoki férfit Miskolcon. Az RTL Híradó úgy tudja, Szepessy Zsolt monoki polgármesterrõl, az Összefogás Párt vezetõjérõl van szó.

Pénteken az átvételekkel és a Dobó téri ünnepélyes rajtceremóniával megkezdõdött az Eger rali. Az ob nyitó meccse szombaton 10 órakor, Egerszalókon élesedik. Ha útra kelünk, esõkabátot csomagoljunk!
Kigyulladt és teljesen kiégett egy a városi tömegközlekedésben résztvevõ busz csütörtökön reggel Miskolcon. A sofõr elõször füstöt észlelt a padlólemez alól, majd megállt, és három utasát leszállítva egy tûzoltó készülékkel próbálta megfékezni a tüzet.
Szentendrei tûzoltók szállították Miskolcra azt az adományt, amelyet egy mezõberényi család gyûjtött össze egy nehéz helyzetbe került miskolci házaspárnak. A tûzoltók több mint ötszáz kilométert autóztak, míg célba értek.

Az avasi Szilvás utca egyik neve elhallgatását kérõ lakója azt mondta, hogy "annak volt szemtanúja, hogy egy napszemüveges férfi magától odament a rendõrökhöz, valamit röviden mondott nekik, elõrenyújtotta a két karját és már kattant is rajta a bilincs".

Tûzhalál Miskolcon2009-08-18 14:24:57

Tûz ütött ki egy avasi panelben szombaton késõ este. A paneltûz ember életeket követelt.

   A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara székházában tájékoztatta a Programbizottság a sajtó képviselõit az október 16-19 között Miskolcon megrendezendõ, Miskolc-Kassa EuroEXPO rendezvényrõl.

« Előző « 4. oldal »