2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 

A román határ menti településeinken eddig mutatóba se láttak illegális bevándorlókat.

Elfogták a határsértõt a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség rendõrei.

Nagykereki külterületén két iráni állampolgárt fogtak el a biharkeresztesi határrendészek.

Segített a testvér2014-10-13 08:42:46

A Hajdú-Bihar megyei Nagykereki település elõtt a rendõrök elfogtak 5 illegális migránst.

A Bocskai István Társaság, a nagykereki önkormányzat és a Nagykereki Református Egyházközség október 5-én ünnepi megemlékezést tartott a Nagykereki Református Templomban a Bocskai szabadságharc elsõ gyõztes csatája, az 1604. október 5-ei kereki gyõzelem 410. évfordulójának tiszteletére.

Itthon, Nagykerekiben2014-10-01 08:18:07

Nagykereki Község Önkormányzata is részt vett 2014. szeptember 27-én az országos, „Magyarország, szeretlek!” rendezvényen. Az eseményre a szervezõk különbözõ programokkal várták az érdeklõdõket.

“Besózott” gyártelepek2013-10-10 14:21:05

Berettyóújfalut az Elzett, Komádit pedig a kendergyár bezárása sokkolta.

A szüret a különbözõ történelmi korokban mindig többet jelentett egyszerû munkánál. Ünnepnek számított és számít ma is, hiszen egy egész évi munka gyümölcsével szembesül a szõlõmûvelõ.

“Fesztivál a hagyományokért”
Pocsaj-Bojt – A Bojtért Egyesület fesztivált rendezett a hagyományok jegyében 2013. április 8-án Bojton, a Roma Nemzetiségi Nap keretében.

Nagykereki diákok mesemondása Érkeserûn
Nagykereki – Az érkeserûi iskolások novemberi látogatását viszonozva, február 2-án a Nagykereki Bocskai István Tagiskola 3 tanulója és pedagógusa utazott a Számadó Ernõ Gimnázium mesemondó versenyére.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Biharkeresztesi Rendõrõrsének járõrei kedd este elfogták Nagykerekiben egy rablás elkövetõjét, aki az elfogása elõtt közvetlenül baromfikat tulajdonított el egy családi ház udvaráról.

A Berettyóújfalu Mentõszolgálat diszpécsere tett bejelentést hétfõn este, hogy a Biharkeresztesi mentõszolgálat munkatársai Nagykereki, Árpád utcán rendõri segítséget kérnek, mert az ott lakó 33 éves férfi, öngyilkossági szándékkal az alkarját megvágta és nagyon agresszív.

M4: marad az eredeti2010-11-19 15:07:15

A civilek által javasolt nyomvonalat vizsgálják, de várhatóan elutasítják.

« 1. oldal »