2024. április 24. Szerda, György.
 
VI. Sárrét Íze Fesztivál2012-04-29 14:58:57

Idén hatatodik alkalommal került megrendezésre a mára már országos hírûvé vált fesztivál Nagyrábén, amely a hagyományok felelevenítését tûzte ki célul.

Új szociális szolgáltatás kezdi meg mûködését Nagyrábén és térségében.

Nagyrábé – Közösen ünnepelték a Magyar Kultúra Napját a helyi és a furtai hagyomány õrzõk.

Irodalmi esték Nagyrábén2011-11-28 12:02:57


Nagyrábé – A tél közeledtével, a korai sötétedés megváltoztatja az emberek hangulatát. Vannak akik magányosságba burkolóznak és depresszióra válnak hajlamossá. Mások egyre inkább keresik azon közösségi formákat, ahol másokkal találkozva, másokat meghallgatva kapnak impulzusokat az emberi élet más szintereihez.

Nagyrábé – Falugyûlésen kérték a tervezõt és a polgármestert a nagyrábéi lakosok, hogy a jelenlegi formában ne fogadják el a településfejlesztési terv módosítását.

Nagyrábé – Európai uniós támogatással valósulhatott meg „A kompetenciaalapú oktatást segítõ informatikai infrastruktúra kiépítése” címû pályázat Nagyrábén.

Mint egy hatalmas családi piknik, olyan volt a hétvégén Nagyrábén megrendezett IV. Sárrét Íze Fesztivál. Nem kizárt, hogy még a tavaszi napsugarak is bele-belekóstoltak a bográcsokba a szombaton Nagyrábén immár negyedik alkalommal megrendezett Sárrét Íze Fesztiválon.

III. SÁRRÉT ÍZE FESZTIVÁL - V. Szent György Nap

2009. ÁPRILIS 25. NAGYRÁBÉ

 

 

Nagyrábé -Kézmûves kiállítás és közös foglalkozás volt a nagyszalontaik ajándéka a hármas találkozó szombaton tartott helyi rendezvényén.

A mûvelõdés hete Biharban2008-10-19 17:17:54

Báránd,Berettyóújfalu,Csökmõ, Földes,Kaba és Nagyrábé vesz részt azon a rendezvénysorozaton, amit a Bihari Népfõiskola szervezett október második felére. "A mûvelõdés hete - a tanulás ünnepe" címet viselõ program lényegében az élethosszig tartó tanulás megünneplése.

Nagyrábé (HBN) – Benépesült szeptember utolsó szombatján a Füstpuszta Kastélykert a Lurkónia Sárréti Kamaszfesztivál és Falunapon. Az idõjárás is kegyes volt a vendégekhez, mert az egész hetes esõzés után ragyogóan sütött a Nap.

« Előző « 2. oldal »