2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Oroszország leselejtezett radioaktív és vegyi fegyvereket süllyesztett el titokban a Balti-tengerbe a 90-es évek elején. A svéd kormány néhány éve tudomást szerzett a dologról, de eltussolta az ügyet.

Traian Basescu román államfõ bejelentette, hogy az amerikai rakétapajzs egyes részeit Romániába viszik. 2015-tõl telepítenének elfogórakétákat és radarokat, de ezt még a bukaresti parlamentnek is jóvá kell hagynia.
Modernkori bankrablás!2010-02-04 18:47:54
Adócsalók adataira vadásznak Németországban. A német kormánynak megvételre kínáltak egy számítógépes lemezt, ami 1500 svájci bankszámlát érintõ adatot tartalmaz.
Az Egyesült Államok és Oroszország elvi egyetértésre jutott a nukleáris hadászati támadó fegyverek korlátozásáról és csökkentésérõl szóló új START-szerzõdésrõl, jelentette kedden a Wall Street Journal washingtoni tisztviselõkre hivatkozva.
Hiába a korlátozás, mégis egyre több az internetfüggõ Kínában. Fõleg vidéken, a szegényebbek között. A probléma olyan súlyos, hogy az országban már több száz klinika mûködik, ahol a kóros internetezõket kezelik.
Bajba került egy ausztrál bankár - a férfi ugyanis egy topmodell, Miranda Kerr félmeztelen képeit nézegette a céges gépen, miközben a háta mögött kollégája élõ tévéadásban beszélt a kamatokról kedden.
Meghalt egy magyar férfi Svájcban, amikor snowboardozás közben maga alá temette egy lavina a Berni-Alpokban. A baleset még vasárnap történt, a férfi hétfõn halt meg a kórházban. A 33 éves fiatalember egy bázeli kutatóintézetben dolgozott.
Süllyed a világtérképet lemásoló mesterséges szigetcsoport Dubaj partjainál, legalábbis a NASA friss felvételei erre engednek következtetni. Az építtetõ cég szerint meg nem.

Az USA visszatér a kemény kéz politikájához Iránban: büntetnék az országgal üzletelõ energiacégeket.

Az Avatar és A bombák földjén kapta a legtöbb, kilenc Oscar-jelölést az idén. Az Amerikai Filmakadémia aranyszobrait idén 82. alkalommal adják át. Magyar jelölt idén sincs a versengésben.
Betiltotta az Ír Nemzeti Egyetem vezetése, hogy az intézmény komputereit "facebookolásra" használják a diákok - közölte hétfõn a szigetország médiája.
Már több mint 200 kilogramm kokain sodródott partra a Fülöp-szigeten.A hatóságok óva intették a helyet attól, hogy összeszedjék a kábítószert.

Elterült, mint a Nagyalföld az a 13 emeletes kínai társasház, amelynek déli oldalán egy közel 5 méteres mélygarázs ásásába kezdtek, a kitermelt földet pedig az északi oldalán halmozták fel.

Kétszáz euróból készítettek kártyaolvasót, amivel azonosítási adatokhoz jutottak hozzá.

Reynolds a  25,000 dolláros ( 4,7 millió forintos ) nevezési díjú torna döntõ asztalán, kilenc órás küzdelem után nyerte el a gyõzelemért járó kupát és a hozzá tartozó 576,240 dolláros ( 108 millió forintos ) nyereményt.
Meghalt az Avatar közben2010-01-19 17:36:14
Meghalt egy tajvani férfi, miután megnézte az Avatar címû filmet. Orvosa szerint a korábban is magas vérnyomásban szenvedõ férfi valószínûleg a 3D-film miatt kapott agyvérzést.
« Előző 1 ... 10 11 12 13 « 14. oldal » 15 16 17 18 19 20  ... 21 Következő »